DOMILUD PL Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 Ten relikt komuny:1. Zawiera w sobie śladowe ilości złota.2. Solidny zegarek, nie to co dzisiejsza chińszczyzna na baterie.Każdy zegarmistrz ci to powie.pzdr
gero Napisano 7 Maj 2012 Autor Napisano 7 Maj 2012 Fakt,te zegarki to bardzo solidy produkt,w sumie to wpadly mi juz cztery sztuki.Wszystkie AU10 17 Jewels,dwa wystarczylo wyczyscic i sa na chodzie bez ingerencji specjalisty.Jeszcze troche i bedzie mala kolekcja:)
gero Napisano 7 Maj 2012 Autor Napisano 7 Maj 2012 Najladniejszy,z ciekawym paskiem ktory wydaje mi sie starszy od zegarka.
grzesiomix Napisano 7 Maj 2012 Napisano 7 Maj 2012 gero te Poljoty były właśnie z tym paskiem. Mój wuj jeszcze do dzisiaj nosi dokładnie taki z kompasikiem na ręku. :)
gero Napisano 8 Maj 2012 Autor Napisano 8 Maj 2012 Dzieki za informacje.Reszta ma zwykle paski bez takich bajerow jak kompas wiec myslalem ze to jakis skladak.Pozdrawiam
vvarg Napisano 8 Maj 2012 Napisano 8 Maj 2012 Tak z ciekawości, wszystkie cztery wyszły spod saperki?
gero Napisano 8 Maj 2012 Autor Napisano 8 Maj 2012 Trzy spod sapeki,czwarty spod szafy.Te wykopane to zapewne pamiatka po grzybiarzch,wyskoczyl tez jeden damski o krotkiej,dziwnej nazwie ( tez AU10 CCCP).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.