gero Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 Dzisiejszy mix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 Resztki ozdoby z koniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 5 Maj 2012 Autor Share Napisano 5 Maj 2012 Relikt komuny Poljot". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawcion123 Napisano 5 Maj 2012 Share Napisano 5 Maj 2012 Pięknie kosisz moniaki.:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strazak502 Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 mam pytanie jaką piszczałke masz kolego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 6 Maj 2012 Share Napisano 6 Maj 2012 Toć napisane jest w tytule wątku:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 6 Maj 2012 Autor Share Napisano 6 Maj 2012 ACE 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 Ten relikt komuny:1. Zawiera w sobie śladowe ilości złota.2. Solidny zegarek, nie to co dzisiejsza chińszczyzna na baterie.Każdy zegarmistrz ci to powie.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Fakt,te zegarki to bardzo solidy produkt,w sumie to wpadly mi juz cztery sztuki.Wszystkie AU10 17 Jewels,dwa wystarczylo wyczyscic i sa na chodzie bez ingerencji specjalisty.Jeszcze troche i bedzie mala kolekcja:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 7 Maj 2012 Autor Share Napisano 7 Maj 2012 Najladniejszy,z ciekawym paskiem ktory wydaje mi sie starszy od zegarka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 7 Maj 2012 Share Napisano 7 Maj 2012 gero te Poljoty były właśnie z tym paskiem. Mój wuj jeszcze do dzisiaj nosi dokładnie taki z kompasikiem na ręku. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 Dzieki za informacje.Reszta ma zwykle paski bez takich bajerow jak kompas wiec myslalem ze to jakis skladak.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vvarg Napisano 8 Maj 2012 Share Napisano 8 Maj 2012 Tak z ciekawości, wszystkie cztery wyszły spod saperki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gero Napisano 8 Maj 2012 Autor Share Napisano 8 Maj 2012 Trzy spod sapeki,czwarty spod szafy.Te wykopane to zapewne pamiatka po grzybiarzch,wyskoczyl tez jeden damski o krotkiej,dziwnej nazwie ( tez AU10 CCCP). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.