sza.man Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Nowynowy, a mi się mimo wszystko wydaje, że własnie połknąłeś bakcyla poszukiwań.To zupełnie naturalne,że w pierwszym stadium tej choroby wyobraźnię zaprzątają esesmani, zaminowane sztolnie i konwoje ciężarówek w jaskiniach.Dopiero po pewnym czasie okazuje się, że skarbami są potłuczone talerze, zaśniedziałe guziki i pordzewiałe hełmy, czasem z czaszką-niespodzianką w środku.W miejsce irracjonalnego strachu przed minami pojawia się jak najbardziej uzasadniony strach przed leśniczym albo chłopem z widłami, któremu nie przypadło do gustu, że łazisz z wykrywką po zasiewach.Pewnie za 5 lat przypadkiem trafisz na ten wątek i będziesz szczerze ubawiony czytając wszystkie posty, zwłaszcza swoje.* * *O ile wcześniej nie zginiesz trafiony meteorytem (to bardziej prawdopodobne niż śmierć od miny)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 szczerze mówiąc bardzij mi zależy na przedłużeniu garazu bo ma tylko 9 metrów długości a moje autko ma 10 metrów jak na znalezieniu skarbów gdzie nie mówie ze nie było by miło nawet garnek by cieszył, co do niewybuchów jak pisałem nie jest to zadna fobia jak pisałem na początku rozkopałem za ściana i .......... no . więc mając rozkopane za sciana widze że posadzka wychodzi poza obrys budynku i na krawędzi obrysu za budynkiem są resztki sciany kamiennej .A czy złapie bakcyla pewnie by i tak było ale nie mam na to czasu i zdrowie nie to . Nawet mi przez mysl nie przeszło ze tam jakieś skarby zreszta napisałem to na początku .sza.man a te opowiastki o ss-manie są faktem ale raczej chodziło mi o zobrazowanie moich domysłów .I według mnie jesli istnieje tam jakaś piwnica to jedyne co tam może być (jezeli jest) to tylko jakies stare meble a może nic nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Widząc dalej posadzkę choćby się paliło i tak znalazł bym siły, by rozwalić to do końca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 nowynowy. jeśli autko ma 10 a garaż 9 metrów to ja bym dobudował z przodu 3 metry dał sobie spokój z poszukiwaniami,bo widać że Ty jesteś z gatunku /chciałabym i się boję/Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 niestety nie moge dobudowac z przodu bo budynek stoi za blisko uliczki ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Zmień auto na mniejsze :)P.s. a co to za pojazd - autobus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 No to ja bym kupił dwa Maluszki /Elegant/ zmieszczą się w garażu.A jak się super po lasach i polach nimi posuwa./jeden do kościoła drugi dla hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 margor jest lincoln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Standardowa wersja lincolna ma ok 5,5m wersja specjalna max 9m - tak że da radę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 24 Luty 2012 Autor Share Napisano 24 Luty 2012 nie prawda mam trzy lincolny 1-9m,2-10m ,3 - 12m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 No to ładne taxóweczki - podziwiam umiejętności parkowania czymś takim, nie mówiąc o rondach :)Ale to nie forum motoryzacyjne, wracajcie do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 podłogę rozkop i pionowo parkuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Padłem :D Na zdjęciach widać tylko kombiaka.... Wszystkie samochody chcesz parkować w tej dziurze? To nie Riese ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 e nie to kombi to mojej kobity .Kobita i jej potłuczone kombi moga stać na zewnątrz ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 To niech stoi. My tu gadu gadu, a niektórzy czekają tu w ogromnym napięciu, na to, co wyłoni się spośród tajemniczego łuku z cegieł... Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 nowynowy,sprzedaj tą nieszczęsną chałupę,postaw sobie porządny garaż/coby się Linkolny zmieściły/ z małym domkiem.W domku od razu wybuduj łuk i wrzuć za niego 5zł. Na 100% będziesz wiedział co się za nim kryje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 myślę ze znalazłby sie amator na ten łuczek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walezy Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Jak dzieci. Kupa śmiechu i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 zubiked i tu masz racje znalezli sie ludzie którzy beziteresownie mi pomogą w tej zabawie i obiecuje że jak moje tezy sie potwierdzą poinformuje was . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 czy bezinteresownie to się okaże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Zawsze się można lincolnem przejechać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorax Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 Zaczelo sie od tajnej zaminowanej komnaty SS za lukiem a skonczylo sie na lincolnach i nowych chalupach:DEsencja polskosci hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sza.man Napisano 25 Luty 2012 Share Napisano 25 Luty 2012 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 sza.man e nie to stare i brzykie jest a kolor hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowynowy Napisano 25 Luty 2012 Autor Share Napisano 25 Luty 2012 Vorax to włącz sie do dyskusji i nie bedziesz musiał nas krytykowac ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.