Wyro Napisano 14 Luty 2012 Autor Napisano 14 Luty 2012 Okop używany zarówno w I jak i w II wojnie. Proszę o ID.
tyfus Napisano 14 Luty 2012 Napisano 14 Luty 2012 Wyro ... pewnie się zdziwisz :)proszę :http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=683238-pozdro-
Wyro Napisano 14 Luty 2012 Autor Napisano 14 Luty 2012 No to pięknie:) Dziękuje za link! Sporo tych hipotez na PS... od V do XV wieku... A Ty jak myślisz?
tyfus Napisano 14 Luty 2012 Napisano 14 Luty 2012 to bardzo miłe, że pytasz mnie o opinię, ale chyba przeceniasz moje możliwości :)więksi fachowcy ode mnie mają z tą znajdką problem, tym bardziej ja się nie podejmę datowania.Jedynie z własnych obserwacji mogę ci powiedzieć, że nie jest to jakiś ewenement. Nabijeczka pojawiała się już na naszym Forum kilkanaście razy i jak widać na innych forumach również. Może to świadczyć, że w epoce była dość popularna, ale być może nie występowała masowo jak chińskie trampki. Tym bardziej, że chyba nie znajdzie się dwóch jednakowych nabijek ...Fajna nabijeczka - sam takiej nie posiadam :)-pozdro-
Martian Napisano 15 Luty 2012 Napisano 15 Luty 2012 tych pszczółek kilka mam. Raczej późne średniowiecze. Widać taka moda była.
Pytanie
Wyro
Okop używany zarówno w I jak i w II wojnie. Proszę o ID.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.