michal1514 Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 Pewnie większość z Was zna te skarby ale fajnie poczytać i pomarzyć :).http://gadzetomania.pl/2012/02/13/6-niezwyklych-skarbow-znalezionych-przez-amatorow/skarb-fishpool/top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 normalnie kopara opada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Wolałbym trafić parę hałerów wz.31 kilka szabel,ze dwa visy w zrzutowisku:)O wiele przyjemniejsze doznania by były:)choć wartość zdecydowanie mniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 13 Luty 2012 Autor Share Napisano 13 Luty 2012 No to by było piękne znalezisko, choć ja bym wolał trafić monetkowy skarb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horzak Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Ja to bym chciał tylko parę tych monetek:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 Jestem przekonany że podobne trafienia miały miejsce na terenach Polski. Jednak polskie prawo bardzo skutecznie dba o to, aby przez amatorów poszukiwaczy nie trzeba by było zmieniać podręczników historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velmont66 Napisano 13 Luty 2012 Share Napisano 13 Luty 2012 hehe ta korona znajoma się wydawała :) skarb średzki widziałem ze 2 razy ;p Do środy mam niedaleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.