garbaty Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 Witam wszedlem w posiadanie tego oto pocisku,w pelni bezpieczny.Wysokosc do zapalnika okolo 26,5cm obwod moerzony na pierscieniu okolo 38 cm.Wszelkie sugestie mile widziane.Pozdrowionka.
garbaty Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 Witam wszedlem w posiadanie tego oto pocisku,w pelni bezpieczny.Wysokosc do zapalnika okolo 26,5cm obwod moerzony na pierscieniu okolo 38 cm.Wszelkie sugestie mile widziane.Pozdrowionka.
Ave Danzig Napisano 5 Luty 2012 Napisano 5 Luty 2012 daj fotki zapalnika i miejsce jego łączenia ze skorupą
Kazik.S Napisano 5 Luty 2012 Napisano 5 Luty 2012 Pocisk może i bezpieczny, a zapalnik? Ps. za takie zdjęcie z karabinem w tle znajomy miał nalot.
garbaty Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 ten pocisk wyglada mi na Dymny,w takim wypadku gdy zapalnik zrobi swoje,zawartosc wyleci tylem nie rozrywajac pocisku,gdy zostalo to dokonane zapalnik bedzie wygladal tak jak wyglada.Czy byl rozbierany po wybuchu pocisku,czy tez przed nigdy sie nie dowiemy.
vis1939 Napisano 5 Luty 2012 Napisano 5 Luty 2012 Myślę,że na to pytanie najlepiej odpowie Ci okulista.
garbaty Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 kol. vis1939,nie nauczyla mama kultury?ja tylko zapytalem jak to sie ma do mojego postu,proste pytanie bez zadnych podtekstow.Wiec prosze mi tu nie wyjezdzac z okulista.
garbaty Napisano 5 Luty 2012 Autor Napisano 5 Luty 2012 teraz pomoglo,ale ta sugestia chyba nie wchodzi w role,jesli bylby to obrzynek nie bylo by szlifowanego rantu od strony wewnetrznej.Zaraz wstawie fotke.
Pytanie
garbaty
Witam wszedlem w posiadanie tego oto pocisku,w pelni bezpieczny.
Wysokosc do zapalnika okolo 26,5cm obwod moerzony na pierscieniu okolo 38 cm.
Wszelkie sugestie mile widziane.
Pozdrowionka.
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.