waaldeek31 Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 Okolice Ostrołęki rano o piątej -31 przy gruncie.Chyba okopy też złapało,a Proksima niestety ma ferie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomisz Napisano 3 Luty 2012 Share Napisano 3 Luty 2012 30 km na wschód od Lublina ,7 rano -28 teraz -25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 aktualnie -22'C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Rankiem -29, tak więc codziennie lepiej tj. gorzej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 u mnie dzisiaj rano -20 na polu, a w domu 15stopni na plusie:) więc się trochę hartuje:) a rachunek za gaz i tak nie zejdzie poniżej tysiaca:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Moim zdaniem lepszy taki mróz niż, jakby by miało być dużo śniegu. Przynajmniej latem nie będzie tyle robactwa w terenie a szczególnie kleszczy i komarów :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 takie mrozy wiadomo, że są potrzebne wybiją dużo zarazków i wirusów! By żyło się lepiej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawgo Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 -22 Poranek piękny...słoneczny. Nie odpuszczam chodzę po lesie. Dziś 3 godzinki....chyba muszę kupić kominiarkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 4 Luty 2012 Autor Share Napisano 4 Luty 2012 normalnie nie chce mi się wierzyć,że w taki mrożon ktoś jest w stanie kopać :) podziw :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 U mnie marne -14 teraz. Też bym pochodził, ale obawiam się o wykrywkę. Na drugą mnie nie stać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyzbycyz Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Nie jest prawdą że jak jest duży mróz np -30 to wymrozi robactwo. To nie w tym rzecz.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 5 Luty 2012 Autor Share Napisano 5 Luty 2012 chyba wiosna idzie :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 U mnie zima wraca"; było -14, jest mniej, ale śnieg sypie i sypie :) Niezbyt idzie się nakopać, dlatego trzeba się zająć czymś innym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Pedagogische Karte - czyli nauka języka/gotyku, kolorowanki, gołe baby i książka w jednym :D Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotem Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Pn Londyn...wczoraj 18.20 zaczol padac snieg,o 20 ruch zamarl,cicho do tej pory,do 10 pojazdow na godzine...jest ok 10cm,a tp na plusie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobra10225 Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 A to z UK :) 60 mil na północ od Londynu :D Dziś rano odśnieżałem chodnik, 20cm śniegu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 W Kielcach - 15 i poprawy nie widac.Trzeba chyba kwiatki przesadzać...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 Zachciało się parę lat temu kominka w domu (właściwie żonie się zachciało), to teraz trzeba cierpieć... Razem z sąsiadem 12 metrów drzewa pocięliśmy wczoraj, a było minus 17... Tajałem chyba cały wieczór i gdyby nie grzaniec mojej żony, w nocy chyba bym tylko spał ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaz41 Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 wczoraj -26.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Luty 2012 Autor Share Napisano 7 Luty 2012 Dzisiaj u mnie iście wiosenna temperatura :) Niestety nocami jeszcze ma być zimno,nawet poniżej -20'C ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
melajda95 Napisano 7 Luty 2012 Share Napisano 7 Luty 2012 Nie ma co się za wcześnie cieszyć z tego,że wraca chwilowe ocieplenie.Ponowny atak jeszcze większych mrozów jest realny.Jak mówi staropolskie przysłowie : ''W Lutym jak w garncu''He he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 7 Luty 2012 Autor Share Napisano 7 Luty 2012 wiem,że zima jeszcze zaskoczy ;/ zwłaszcza drogowców hehe do taki żarcik był... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 9 Luty 2012 Share Napisano 9 Luty 2012 witam opole na razie najzimniej było -24*c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 10 Luty 2012 Autor Share Napisano 10 Luty 2012 dziś,godzina 06;50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feld Napisano 10 Luty 2012 Share Napisano 10 Luty 2012 Na zachodzie bez zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.