Skocz do zawartości

Rekord tej zimy ;)

sqr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 141
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
u mnie dzisiaj rano -20 na polu, a w domu 15stopni na plusie:) więc się trochę hartuje:) a rachunek za gaz i tak nie zejdzie poniżej tysiaca:/
Napisano
Moim zdaniem lepszy taki mróz niż, jakby by miało być dużo śniegu. Przynajmniej latem nie będzie tyle robactwa w terenie a szczególnie kleszczy i komarów :D
Napisano
-22 Poranek piękny...słoneczny. Nie odpuszczam chodzę po lesie. Dziś 3 godzinki....chyba muszę kupić kominiarkę :D
Napisano
normalnie nie chce mi się wierzyć,że w taki mrożon ktoś jest w stanie kopać :) podziw :))
Napisano

U mnie zima wraca"; było -14, jest mniej, ale śnieg sypie i sypie :) Niezbyt idzie się nakopać, dlatego trzeba się zająć czymś innym...

Napisano
Pn Londyn...wczoraj 18.20 zaczol padac snieg,o 20 ruch zamarl,cicho do tej pory,do 10 pojazdow na godzine...jest ok 10cm,a tp na plusie
Napisano
Zachciało się parę lat temu kominka w domu (właściwie żonie się zachciało), to teraz trzeba cierpieć... Razem z sąsiadem 12 metrów drzewa pocięliśmy wczoraj, a było minus 17...
Tajałem chyba cały wieczór i gdyby nie grzaniec mojej żony, w nocy chyba bym tylko spał ;)
Napisano

Dzisiaj u mnie iście wiosenna temperatura :)
Niestety nocami jeszcze ma być zimno,nawet poniżej -20'C ;/

Napisano
Nie ma co się za wcześnie cieszyć z tego,że wraca chwilowe ocieplenie.Ponowny atak jeszcze większych mrozów jest realny.
Jak mówi staropolskie przysłowie : ''W Lutym jak w garncu''
He he

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie