Skocz do zawartości

MD 3009A

kiler58

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Dostałem w prezencie taki oto wykrywacz metalu niestety bez pudełka i instrukcji obsługi. Czy jest to dobry wykrywacz czy raczej jakiś kiepski, jak się go obsługuje oraz co oznaczają poszczególne pokrętła i przyciski? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje.

Napisano
Na temat md'ków zostało już powiedziane na tym forum chyba wszystko. Konkluzja jest taka, że chyba ktoś kolegi nie lubi i daje temu wyraz wręczając taki prezent;)
Napisano
Czyli mam rozumieć że kiepski :) ale chciałbym się dowiedzieć jak się go obsługuje oraz co oznaczają poszczególne pokrętła i przyciski? Bo lepszy taki niż żaden :)
Napisano
to tak włanczasz a on piszczy i to cały czas , wkładasz 5 zł pod dywan i najeżdzasz sądą a on dalej piszczy i pytanie ? dlaczego on piszczy.

odp nr.2 .
chwytasz za cewke i walisz o glebe jak gitarzysta na koniec koncertu.

lepsze nic od MD.
Napisano
Dokładnie tak jak wyżej u kolegi,nic szczególnego,zwykły szit chiński.Zakopujesz monetkę na ok 6,5 cm.machasz nad nią i ani nie pisknie,zwykła zabawka dla dzieci:)zdrów
Napisano
Kol.małrer widziałeś chociaż na własne oczy ten sprzęt czy tylko posługujesz się opinią tych co również nie widzieli a uwierzyli?
kiler włącz to urządzenie po prostu i kręc pokrętłami skoro od darczyńcy nie otrzymałeś instrukcji obsługi,albo zwróc się z tym najlepiej do niego.
Odpowiedz nr2.dla kol maxim piszczy bo podłoga;albo ma zbrojenie albo gwozdzie.
Pzdr.
Napisano
Kolega wyjechał za granice i nie pokaże mi jak to działa. Czyli mam chodzić po lesie i kręcić pokrętłami? A nie można ustawić jednego i drugiego pokrętła na 10?
Napisano
http://www.cosoar.com/english/md3009A.htm
Wpisz sobie w goglarkę MD 3009 A tam znajdziesz dużo więcej informacji na temat tego urządzenia,włącz tłumacza i ...czytaj ucz się.
Napisano
nie słuchaj tych wszystkich bredni...
Md to słaby wykrywacz, ale jeżeli jest sprawny to można nim znaleźć sporo ciekawych rzeczy.
Napisano
Chińskie g.. jak twierdzisz,niech tak zostanie.
ale jeśli chodzi o te żamerykańskie g o podobnych parametrach tylko w kolorowym żółtym papierku to nawet nie śmierdzi i smakuje bo to g..żamerykańskie.
Pzdr.
Napisano
Między nami przerabiałem pare wykrywek na początku stara polska samoróbka,potem był md,następnie f2, następnie delta a teraz rutus proxima v4 z dodatkowa cewką dd:)zdrów
Napisano
kolego malrer, nikt Ciebie nie pytal ile wykrywaczu w zyciu uzywales, tylko czy uzywales ten sprzet ze sie tak wypowiadasz ?
Napisano
bigi proszę pisałem że używałem patrz w wypowiedz jeśli bym nie używał jakiego kolwiek MD-ka to bym się nie wypowiadał..Po to człowiek pisze i pyta,więc odpowiadam na pytanie.I myślę że temat zamknięty.człowiek chce pomóc a tu go zaraz oczerniają gdzie tacy ludzie się rodzą?pozdrawiam uważnych;)
Napisano
bigi bez urazy ale czepiasz się wiem posiadasz md i dlatego go bronisz mogę sie mylić?ale widziałem nie powiem kilka parę md-ków i sam posiadałem 3010 i wiem na co je stać(rewelacji brak) niestety to link do tego co posiadałem

http://www.youtube.com/watch?v=IRXaAezbBeQ

zdrów ps:daj ty se spokuj zaśmiecamy linka koledze.
Napisano
Panowie nie wszystkich stać na droższy sprzęt i nabywają tani jest trochę słabszy zasięg ale liczy się zabawa :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie