kiler58 Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 Witam. Dostałem w prezencie taki oto wykrywacz metalu niestety bez pudełka i instrukcji obsługi. Czy jest to dobry wykrywacz czy raczej jakiś kiepski, jak się go obsługuje oraz co oznaczają poszczególne pokrętła i przyciski? Bardzo proszę o pomoc. Z góry dziękuje.
kres Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Na temat md'ków zostało już powiedziane na tym forum chyba wszystko. Konkluzja jest taka, że chyba ktoś kolegi nie lubi i daje temu wyraz wręczając taki prezent;)
kiler58 Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 Czyli mam rozumieć że kiepski :) ale chciałbym się dowiedzieć jak się go obsługuje oraz co oznaczają poszczególne pokrętła i przyciski? Bo lepszy taki niż żaden :)
maxim026 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 to tak włanczasz a on piszczy i to cały czas , wkładasz 5 zł pod dywan i najeżdzasz sądą a on dalej piszczy i pytanie ? dlaczego on piszczy.odp nr.2 . chwytasz za cewke i walisz o glebe jak gitarzysta na koniec koncertu. lepsze nic od MD.
małrer Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Dokładnie tak jak wyżej u kolegi,nic szczególnego,zwykły szit chiński.Zakopujesz monetkę na ok 6,5 cm.machasz nad nią i ani nie pisknie,zwykła zabawka dla dzieci:)zdrów
dzieci3 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Kol.małrer widziałeś chociaż na własne oczy ten sprzęt czy tylko posługujesz się opinią tych co również nie widzieli a uwierzyli?kiler włącz to urządzenie po prostu i kręc pokrętłami skoro od darczyńcy nie otrzymałeś instrukcji obsługi,albo zwróc się z tym najlepiej do niego.Odpowiedz nr2.dla kol maxim piszczy bo podłoga;albo ma zbrojenie albo gwozdzie.Pzdr.
kiler58 Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 Przykro słuchać :( to już nie zostanę odkrywcą.
kiler58 Napisano 1 Luty 2012 Autor Napisano 1 Luty 2012 Kolega wyjechał za granice i nie pokaże mi jak to działa. Czyli mam chodzić po lesie i kręcić pokrętłami? A nie można ustawić jednego i drugiego pokrętła na 10?
dzieci3 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 http://www.cosoar.com/english/md3009A.htmWpisz sobie w goglarkę MD 3009 A tam znajdziesz dużo więcej informacji na temat tego urządzenia,włącz tłumacza i ...czytaj ucz się.
sza.man Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 nie słuchaj tych wszystkich bredni...Md to słaby wykrywacz, ale jeżeli jest sprawny to można nim znaleźć sporo ciekawych rzeczy.
małrer Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 kolego dzieci3 miałem podobny sprzęcik MD3010 i to praktycznie to samo pozdrawiam
dzieci3 Napisano 1 Luty 2012 Napisano 1 Luty 2012 Chińskie g.. jak twierdzisz,niech tak zostanie.ale jeśli chodzi o te żamerykańskie g o podobnych parametrach tylko w kolorowym żółtym papierku to nawet nie śmierdzi i smakuje bo to g..żamerykańskie.Pzdr.
małrer Napisano 3 Luty 2012 Napisano 3 Luty 2012 Między nami przerabiałem pare wykrywek na początku stara polska samoróbka,potem był md,następnie f2, następnie delta a teraz rutus proxima v4 z dodatkowa cewką dd:)zdrów
bigi Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 kolego malrer, nikt Ciebie nie pytal ile wykrywaczu w zyciu uzywales, tylko czy uzywales ten sprzet ze sie tak wypowiadasz ?
małrer Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 bigi proszę pisałem że używałem patrz w wypowiedz jeśli bym nie używał jakiego kolwiek MD-ka to bym się nie wypowiadał..Po to człowiek pisze i pyta,więc odpowiadam na pytanie.I myślę że temat zamknięty.człowiek chce pomóc a tu go zaraz oczerniają gdzie tacy ludzie się rodzą?pozdrawiam uważnych;)
bigi Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 napisales ze md - widzialem to, ale czy ten konkretnie model ? :)
małrer Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 bigi bez urazy ale czepiasz się wiem posiadasz md i dlatego go bronisz mogę sie mylić?ale widziałem nie powiem kilka parę md-ków i sam posiadałem 3010 i wiem na co je stać(rewelacji brak) niestety to link do tego co posiadałemhttp://www.youtube.com/watch?v=IRXaAezbBeQzdrów ps:daj ty se spokuj zaśmiecamy linka koledze.
stan63 Napisano 4 Luty 2012 Napisano 4 Luty 2012 Panowie nie wszystkich stać na droższy sprzęt i nabywają tani jest trochę słabszy zasięg ale liczy się zabawa :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.