Kobieras39 Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 witam panowie mam do was nietypową sprawę , otóż z 9 lat temu może 10 wyzbyłem się nożyc polskich stan słaby mocno zardzewiałe ale nie wykop , a kolega je upłynnił na a.. i poszły gdzieś w Białostockie , b chętnie odzyskam je nawet zamieniając się na lepsze , wiem że to dziwna sprawa ale chcę je odzyskać po latach może ktoś trafił na nie ...z góry dzięki i pozdrawiam !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 29 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 29 Styczeń 2012 podpowiem że kolega co je sprzedał był z okolic Modlina może komuś się przypomni to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Oj Stefan, Stefan... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 i co nikt nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waaldeek31 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 A co one złote były? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 30 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2012 nie ale z sentymentalnej okolicy a za młodu siano w głowie było;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Przyznaj się,żeś 500-cet zł schował w rączce i zapomniał wydłubać przed ożenkiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Znając go to wszystko możliwe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 sentyment Bzury i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Kolego podpowiem ci jak możesz +\\- dojść.Dowiadujesz się nick z Allegro kolegi który upłynnił te nożyce.Instalujesz wtyczkę do przeglądarki Firefox - Full Allegro Arhiverhttp://www.horacy.art.pl/full-allegro-archive-koniec-z-aukcjami-przeniesionymi-do-archiwum/Szukasz teraz (dla nicka kolegi sprzedającego) po komentarzach wystawionych od jego kupujących po kolei wszystkie aukcje.Jak masz szczęście (i ta aukcja nie była z 10 lat temu) i aukcja jest zarchiwizowana to za darmo będziesz miał do niej dostęp, będziesz widział po komentarzu kto wykupił te nożyce no i dalej możesz do niego już w tej sprawie pisać.Oczywiście jest też dostęp odpłatny do archiwum całego allegro ale wtedy trzeba gdzieś na serwerach chyba detektyw allegro" wpłacić jakąś skromną sumę za takie szukanie.Mam nadzieje, że odrobinę pomogłemPOZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 pomógł byś acz jestem za głupi na to nic nie kumam jak to się uruchamia;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 wklej dane kupującego, może coś zdziałamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 sprzedający:Modliniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 a mniej więcej data? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Będzie ciężko bo wyszukajka raczy nas datami od roku 2006... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 9 lat temu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Kupiłeś ostatnio lampki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 ale to nie moje konto pisałem że znajomy je wziął i sprzedał je ze swojego konta to jego nik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Niestety nic raczej z archiwum allegro nie poradzimy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 TakTylko zobaczcie że Modliniak"od początku swojej działalności na allegro NIC nie sprzedał..http://allegro.pl/show_user.php?uid=304291 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 to ja już nic nie kumam jutro zadzwonię do kumplamodliniaka" i spytam czy to jedyne jego konto bo obawiam się że to będzie drugie;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Hebda może po prostu ten koleś co kupił te nożyce nie wystawił mu komentarza? Tak tylko pytam bo sam nie wiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 31 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2012 sęk jest w tym że była to jedyna sprzedana przez niego rzecz na all ale dopytam jutro wiem że nie ma maila od kupującego już na koncie poczty bo tak bym nie miał problemu tak by mi znalazł dane do niego i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 31 Styczeń 2012 Share Napisano 31 Styczeń 2012 Kobieras39 może spróbuj do obsługi allegro maila napisać. Jeśli to była jedyna rzecz jaką sprzedał to łatwo im będzie znaleźć tą aukcje i dane do kupującego. Ja bym spróbował. Nic do stracenia nie masz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 1 Luty 2012 Autor Share Napisano 1 Luty 2012 i wszystko jasne sprawa się rypła bo jednak on puścił je na jakąś wymianke z kimś i nie pamięta z kim , dzięki panowie za wszystko i przepraszam za kłopot pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.