Skocz do zawartości

nietypowa sprawa nożyce polskie kiedyś sprzedane

Kobieras39

Rekomendowane odpowiedzi

witam panowie mam do was nietypową sprawę , otóż z 9 lat temu może 10 wyzbyłem się nożyc polskich stan słaby mocno zardzewiałe ale nie wykop , a kolega je upłynnił na a.. i poszły gdzieś w Białostockie , b chętnie odzyskam je nawet zamieniając się na lepsze , wiem że to dziwna sprawa ale chcę je odzyskać po latach może ktoś trafił na nie ...
z góry dzięki i pozdrawiam !!

Kolego podpowiem ci jak możesz +\\- dojść.

Dowiadujesz się nick z Allegro kolegi który upłynnił te nożyce.

Instalujesz wtyczkę do przeglądarki Firefox - Full Allegro Arhiver

http://www.horacy.art.pl/full-allegro-archive-koniec-z-aukcjami-przeniesionymi-do-archiwum/

Szukasz teraz (dla nicka kolegi sprzedającego) po komentarzach wystawionych od jego kupujących po kolei wszystkie aukcje.

Jak masz szczęście (i ta aukcja nie była z 10 lat temu) i aukcja jest zarchiwizowana to za darmo będziesz miał do niej dostęp, będziesz widział po komentarzu kto wykupił te nożyce no i dalej możesz do niego już w tej sprawie pisać.

Oczywiście jest też dostęp odpłatny do archiwum całego allegro ale wtedy trzeba gdzieś na serwerach chyba detektyw allegro" wpłacić jakąś skromną sumę za takie szukanie.

Mam nadzieje, że odrobinę pomogłem

POZDRAWIAM

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie