Boer Napisano 9 Luty 2013 Share Napisano 9 Luty 2013 Yeti ale moj dvd player nie czyta socjalistycznych filmow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Infaco Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 Każdy niech robi jak uważa.Ja zdaję sobie sprawę, że aby powstały kolejne dobre produkcje,to musi być sygnał dla reżysera, producenta, dystrybutora itp. że jest zainteresowanie takim tematem( nie na torrentach).Jeżeli ściągnę film z neta, to oddalam realizację takiego projektu i co najwyżej mogę mieć pewność, że powstanie kolejny Kac Wawa", bo na takie filmy ludzie i tak pójdą.Dlatego Róża" jest u mnie na półce, a teraz czekam na Pokłosie" pomimo że oba filmy widziałem w kinie.PozdrawiamInfaco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 Infaco,pomimo iz wiele ogladam na necie to wartosciowe rzeczy mam tez i na oryginalnych nosnikach, po prostu opuzniona dytrybucja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greg1 Napisano 10 Luty 2013 Share Napisano 10 Luty 2013 ja po prostu jako typowy lewak" - co to znaczy lewak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 11 Luty 2013 Share Napisano 11 Luty 2013 Dobry film, nic dodać nic ująć.A jak zrobi film o Ludobójstwie na Kresach to chwała mu za to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
countaries Napisano 23 Luty 2013 Share Napisano 23 Luty 2013 Ten film ratuje twarz polskiego kina historycznego..." zgadzam sie calkowicie moj dawno nie widziany kumplu . O. - probowalem dzis do Ciebie przekrecic Wracajac do filmu , to pokazuje to , co w duzo lagodniejszej wersji slyszalem od starszych czlonkow rodziny ( choc miasta , z ktorego pochodze nie traktowano tak z niemiecka " jak Mazury , Dolny Slask itp. ) . Opowiadano mi , ze podczas wojny byly pewne niedogodnsci , lecz dramat , problemy , wszelkie dziadostwo i przesladowania zaczely sie po . Przepraszam ,wiem ze to bardzo subiektywna ocena i na pewno bardzo razaca osoby / rodziny ,ktore stracily bliskich w warunkach okupacyjnych - lecz jest to tylko relacja / ocean moich krewnych (tez nie wszystkich ). pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.