Skocz do zawartości

akumulatorki R14 i ładowarka

mates_chmk

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
A do czego Ci te r-14?
Ja do latarki zrobiłem taki myk (żeby nie kupować nowego typu akku i ładowarki) - kupiłem adapter z paluszków aa na r14 (atkie tulejki). Paluszków mam mnóstwo.
Napisano
akumulatorki to nie wiem, ale ładowarkę polecam z lidla (są 2-3 razy w roku). Używam już parę lat i bardzo dobrze się spisuje, a ładujesz bez szukania adapterków R6, R14, R20 i jeszcze te na 9V. Testuje akku, odświeża, rozładowuje i ładuje.
  • 2 weeks later...
Napisano
varta technologia zbliżona do.sanyo eneloop a reszta kiepska może w jakiejś specyficznej sytuacji w podwyższonej temperaturze wyda chwilowo te 4500mah. a potem 2/3 tego albo i nie. dla ogniw typu c realna pojemność to 2500 mAh ale ze cały czas coś nowego się wymyśla to 3000mAh zaczyna być realne nie chodzi tylko o pojemność a by ogniwo było jak najdłużej wydajne czyli jak najdłużej utrzymała się stała wartość napięcia przy obciążeniu w czasie.
Napisano
ocena adekwatna do testu zygfryda :) ciekawa stronka dla radioamatorów , stronka się ciekawie nazywa się zdjęcie zygfryda nic dodać nic ując ale ładowarkę ma dobrą

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie