hellmoth Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 Małe srebra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 Perełka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 Zet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 27 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 27 Styczeń 2012 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jan-80 Napisano 27 Styczeń 2012 Share Napisano 27 Styczeń 2012 WitamA mogł by mi kolega podpowiedziec dokładnie w jakich zakamarkach szuka np;pod deskami czy jak ???Bo ja ostatnio szukałem ale nic nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Na srebra mi to nie wygląda, raczej plater (fot1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 30 Styczeń 2012 Share Napisano 30 Styczeń 2012 Wrzuć drugą stronę tego krzyża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hellmoth Napisano 6 Luty 2012 Autor Share Napisano 6 Luty 2012 Niestety bez szpilki.A ostatnie poszukiwania prowadziłem,u znajomych podczas rozbiórki starego, drewnianego domu. Z lat 20-tych.Najwięcej trafia się w fajansie zalegającym podłogi na strychach,podczas usuwania go:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.