Krychus Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2012 Witam serdecznie raz jeszcze ;)Wybrałem zły dział (ID), tak więc myślę, że ten jest najbardziej odpowiedni ;)... poproszę, jeśli to możliwe, o rozszyfrowanie, co tam nasi zachodni sąsiedzi nabazgrali. Z góry dziękuję. Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Daty chyba łapiesz :> Napis to wg mnie Gunther Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Też tak widzę,tylko kropki nad ,,u,,/ü trochę mu pitły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maufrais Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Sądząc po stylu typografii z tamtych lat to koledzy maja rację. Wygląda na Gunther. A kropki przesunięte bo pisane prawą kursywą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2012 Wielkie dzięki chłopaki!Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.