niechludow Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Napisano 15 Styczeń 2012 Przedmioty stanowią własność mojego kolegi, nie mam możliwości zrobienia dodatkowych zdjęć i podania dokładnych wymiarów.nr 1. Klamra mosiężna z literami OZ.
niechludow Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Napisano 15 Styczeń 2012 nr 2.Wymiarami przypomina szklankę austriackiego szrapnela kalibru 100 mm.
shadowN Napisano 15 Styczeń 2012 Napisano 15 Styczeń 2012 Klamra Ordynacji Zamojskiej !!!!!!!!!!!!!!!!Herb jelita i skrót O.Z. Korona hrabiowska..Gratulacje!Wykopek?
niechludow Napisano 15 Styczeń 2012 Autor Napisano 15 Styczeń 2012 Nawet nie wiem czy wykopek, raczej kumpel od kogoś dostał. Faktycznie , fajna , duża klamra. Niestety poza moim zasięgiem :)
stock84 Napisano 15 Styczeń 2012 Napisano 15 Styczeń 2012 Widziałem identyczną z piekną zieloną patyną, również wykopek.Jest to klamra straży leśnej majątków Ordynacji Zamojskiej.Szkoda, że ktoś tak ją potraktował...
shadowN Napisano 15 Styczeń 2012 Napisano 15 Styczeń 2012 a ta tuba to nie jakiś kartacz przypadkiem?
Pytanie
niechludow
Przedmioty stanowią własność mojego kolegi, nie mam możliwości zrobienia dodatkowych zdjęć i podania dokładnych wymiarów.
nr 1. Klamra mosiężna z literami OZ.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.