esterendensen Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2012 Witam.Czy ktoś wie,jest zalogowany na tym forum naszych sąsiadów?Chodzi mi o to,jak się tam zalogować,dodawać komentarze.Wiem,że to konkurencyjne forum,ale dużo jest tam naszych fantów i łatwo byłoby coś im podpowiedzieć.Na tym chyba polega idea pomocy...Proszę bez głupich komentarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Po prawej na górze Registrovat"Podać Přezdívka czyli pseudonim, Celé jméno - pełne imię i nazwisko, Email hasło wiek oraz adres opcjonalnie. Potem wciskamy Zaregistrovat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 14 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2012 Dzięki,ale co dalej,tzn jak wpisać jakiś komentarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Nic prostszego - zupełnie jak u nas...Wchodząc w interesujący temat na górze pojawia się okno nad którym jest napis :Diskuse k tomuto příspěvku...W oknie wpisujemy komentarz - na dole mamy dodatkowo emotikony do wyboru. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Styczeń 2012 Share Napisano 14 Styczeń 2012 Ciekawy dział Falsa a repliky - wiadomo co oznacza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cowboys From Hell Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 Ja też jestem tam zalogowany.Polecam przejrzeć op 10" ze wszystkich lat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 Nalez z Ruska - bez komentaru" powala :) (TOP 10 - 2007, pierwsza pozycja) Pozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 (TOP 10 - 2007, pierwsza pozycja) Ja też bez komentarza - bo szczenę zbieram... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 Zastanawiają mnie flaszki wyciągane z eklamówki - plastikówki"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 15 Styczeń 2012 Share Napisano 15 Styczeń 2012 za kazdym razem kiedy tamto forum przegladam to szczene zbieram. ja nie wiem skad oni te rzeczy biora :D mam nadzieje ze nie skądinąd :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 sonicsqad przyjrzyj się dobrze,to nie reklamówka tylko papier,ewentualnie szmatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Jeżeli nadawały się jeszcze do tego, to jedno takie bym pyknął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 16 Styczeń 2012 Share Napisano 16 Styczeń 2012 Podobno całą tak akcja to ściema :)Zbyt ładnie to wszystko wygląda, nawet w szczelnej skrzyni upływ czasu robi swoje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.