RADNORI Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Napisano 6 Styczeń 2012 Proszę o pomoc w odczytaniu sygnatury. Zero to wiem że oznacza kraj i na tym koniec :(. Chodzi mi o resztę jak to odszyfrować z jakich źródeł koledzy korzystacie. Z góry dzięki za pomoc.
RADNORI Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Napisano 6 Styczeń 2012 a dodam że foto z aukcji allegro pochodzi.
RADNORI Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Napisano 6 Styczeń 2012 @@@ Zero to wiem że oznacza kraj i na tym koniec @@@ miało być ten pierwszy numer w tym przypadku zero. :)
Luftlander Napisano 6 Styczeń 2012 Napisano 6 Styczeń 2012 Drugi numer oznacza miasto a trzeci firmę.
RADNORI Napisano 6 Styczeń 2012 Autor Napisano 6 Styczeń 2012 O i właśnie oto mi chodzi jak odczytać miasto i firmę. Gdzie mogę coś więcej na ten temat znależść ?
kres Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 0/0561 to na pewno jest kod miasta Solingen, z wytwórcą już jest ciężej.
Pytanie
RADNORI
Proszę o pomoc w odczytaniu sygnatury. Zero to wiem że oznacza kraj i na tym koniec :(. Chodzi mi o resztę jak to odszyfrować z jakich źródeł koledzy korzystacie. Z góry dzięki za pomoc.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.