sordyl10 Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Napisano 2 Styczeń 2012 Czy to prawda że na statyku jest lepiej latać po lasach że głębiej ciągnie? Pozdro
Puzderełko Napisano 2 Styczeń 2012 Napisano 2 Styczeń 2012 si, piasek super przepuszcza i jest suchutko.
sordyl10 Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Napisano 3 Styczeń 2012 Czytałem ale mi chodzi czy nie spada mi wtedy zasieng na kolorek jak mam statyk.
sordyl10 Napisano 3 Styczeń 2012 Autor Napisano 3 Styczeń 2012 To jak latam na statyku to łapie mi tak samo kolore jak na dynamiku?
danielka Napisano 3 Styczeń 2012 Napisano 3 Styczeń 2012 dynamik jest do kolorowej drobnicy, statyk jest do większych przedmiotów z metali nieszlachetnych, zdecydowanie statyk łapie dużo gorzej kolorową drobnice, bo nie ma takiego przeznaczenia
toska Napisano 8 Styczeń 2012 Napisano 8 Styczeń 2012 Kamiliszaq napisałSzwagra raz wykopałem wysokość koło 60 cm średnica ponad 15 z 1,5 metra " coś dziwny ten szwagier lepiej go zakop z powrotem wybaczcie ale ciężko się powstrzymać:):)
Tradytor Napisano 10 Styczeń 2012 Napisano 10 Styczeń 2012 Kamiliszaq czyli Twoim zdaniem różnica między statykiem a dynamikiem to tylko 4cm ?I jeśli szukasz militarki to daj dyskryminację niżej bo jak masz 0 to możesz to i owo ominąć.
zbyniek Napisano 12 Styczeń 2012 Napisano 12 Styczeń 2012 Czy też tak macie, że piszczy wam wysokim tonem, pokazuje wartości dodatnie w okolicach 25-45 a pod spodem kawał żelastwa? dyskr. ustawiłem na +10 i czułość na 30(bo teren dupawy). pozdr
Kamiliszaq Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Tradytor militarka mnie nie interesje zbytnio.Przykładem: kolega znalazł chełm (minelabem) mu pokazywało jako żelazo nie kopał bo powiedział , że to smieci jakieś. Mi biło cholernie mocno. Namówiłem go ny wykopać co dziwne był gdzieś ponad 80cm głębokości. Żelazo mam wycięte dyskryminacja zero i tak chodzę. Tradytor Czyli jeśli dam dyskryminację na minus to powiadasz e lepiej jest? Bo nie próbowałem jeszcze. Z Rutusem mam do czynienia od kilku miesięcy. Wcześniej miałem Arsrand proszłomector czego nie polecam z powodów tandetnej konstrukcji i wielu innych...Na statyku też chodzę ale tylko jeśli jestem głęboko w lesie lub na polu z dala od dróg i zabudowań. Ale rzadko.
dzieci3 Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Arsrand proszłomector ???Może jaśniej bo każda wyszukiwarka odsyła mnie na badania.
Tradytor Napisano 13 Styczeń 2012 Napisano 13 Styczeń 2012 Jeśli militarka Cie nie interesuję to statyk sobie odpuść i z dyskrymą też nie zjeżdżaj.
Kamiliszaq Napisano 15 Styczeń 2012 Napisano 15 Styczeń 2012 Tak Armand Prospector. Do zasięgów nie mam nic dyskryminacja też ok. Ale wykonanie , strojenie co chwilę. Zmiana baterii to istne ryzyko uszkodzenia elektroniki. Składane na badziewnym chińskim głównie ,szczerze pisząc. Bez obrazy ich posiadaczy oczywiście bo każdy mógł paść ofiarą tego sprzętu. Przy czym Rutus : Solidna konstrukcja widać , że producent nie składa wykrywaczy na plastiku przypominającym ścianki butelki po Coca -coli,elegancka wkładka z bateriami proste menu... i mogę wymieniać dalej i dalej...Nie będę nic ukrywać. Na wykrywaczu MD za 400 6 lat temu przez rok i 7 miesięcy wyciągnąłem więcej fantów niż prospectorem przez nie całe 2 lata... Później bo dłuższej przerwie w poszukiwaniach zakupiłem Proximę. I z nią dobyłem dobrą kolekcję monet i odznak. Nie wspominając o pozostawionych w ziemi szwagrach :D
dzieci3 Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Oooooooooo!Dobra wiadomośc.743 posiadaczy nie może się doczekac dużej cewki do tych starszych wydań.Pzdr.
AoT_Hunter_PL Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Plotka ... czy ktoś coś wie więcej na temat v5 ;)
Kamiliszaq Napisano 19 Styczeń 2012 Napisano 19 Styczeń 2012 Ja mam Proximę 0.1 gdzie tam pomyśleć , że idzie 0.5 :D :D...
Cowboys From Hell Napisano 9 Styczeń 2013 Napisano 9 Styczeń 2013 Mam pytanko odnośnie proximy.Mam ver. 1.0 i szkoda jest mi się jej pozbywać bo to świetny sprzęcik.Czy jest możliwość wymienienia elektroniki na najnowszą wersję?Nie chodzi mi o samo wgranie softa bo wiem że jest to możliwe tylko czy można wymienić puszkę na nową (mniejszą -bo starsza troszkę ciężkawa)?Ktoś już zmieniał?jaki koszt?Opłacalne coś takiego by było?PZDR
małrer Napisano 10 Styczeń 2013 Napisano 10 Styczeń 2013 kolego Cowboys From Hell musisz sam zadzwonić do pana rutyny naświetlić sytuację i będziesz miał jasną sprawę pozdrawiam;)
zbyszek12315 Napisano 10 Styczeń 2013 Napisano 10 Styczeń 2013 witam jak miałem v3 na gwarancji to pan arek(jeszcze raz dzięki panie arku) wymienił mi elektronikę na v5 gratis - raczej się zgodzi- pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.