macvsog Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 Więcej:http://www.altair.com.pl/start-7233 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ciekawe jak Iran na to odpowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 Pewnie zwerbuje 84 męczenników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ja mam wątpliwości i to szczere Arabia Saudyjska dopiero wprowadziła do linii Tajfuna i taka wolta?Pożyjemy zobaczymy ,mnie się wydaje że to zagrywka w sprawie zakupu Rafale przez sąsiadów.Hameryka gra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Saudyjczycy używają Eurofighterów do zadań myśliwskich (równolegle z przeszło setką F-15C/D), F-15E/SA to maszyny zoptymalizowane pod kątem misji uderzeniowychA Rafałek" w Emiratach pewnie jak zwykle przepadnie bo konkurencja będzie albo lepsza albo tańsza. Sukcesu Mirage III/F1/2000 to on już na pewno nie powtórzy, a jak tak dalej pójdzie to Francja pozostanie jedynym użytkownikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.