sonicsquad Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Napisano 29 Grudzień 2011 Kochani. Przeszukałem wszystkie znane mi antykwariaty, portale aukcyjne i giełdy, lecz nie mogę nigdzie nabyć książki Upadek Festung Breslau" Jońcy i Koniecznego... Ma ktoś może z Was tę książkę w wersji elektronicznej (pdf, doc itp) i mógłby mi ją przesłać na maila? Byłbym Bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Sebastian vel Sonic.
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Słabo szukasz, słabo...Ale jako tuziemcowi pomogę- wpisz zaczarowane słowa ( tam, gdzie już szukałeś ): W środku niewielkie ślady zalania"...Choć z ceną ktoś się w głowę ( wg mnie ) uderzył.
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Napisano 30 Grudzień 2011 Wielkie dzięki :) Cena rzeczywiście zakręcona.... Więc dalej szukam :)
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 A w bibliotekach szukałeś?Nasza miejska ma dość sprawnie działającą bazę.Ja, niestety, po letnim remoncie chałupy, to połowy rzeczy nie mogę zlokalizować- nie pomogę i nie pożyczę, niestety.
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Napisano 30 Grudzień 2011 Wielkie dzięki chociaż za chęci :)
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Jak mnie ( tfu tfu ) MLP zmobilizuje*, to przez śnieżne-mroźne zimowe wieczory będę zmuszony nad tym chaosem zapanować... Będzie bolało, bo do segregacji i przeniesienia jest parę tysięcy książek :-(Ale jak się dam zmusić i uda mi się trafić- dam znać.* taki eufemizm- oznacza to, że łatwiej będzie to wreszcie zrobić niż nadal stosować uniki...
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Napisano 30 Grudzień 2011 do segregacji i przeniesienia jest parę tysięcy książek"Piękna kolekcja :) Gratuluję! Ja niestety nie mam takiej kolekcji, ani miejsca by te książki trzymać... :)
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Książki trzymam w mieszkaniu, na strychu, w garażu, w ... zamrażarce :-)Wszystko jest ( a raczej było ) uzależnione od wartości pozycji ( merytorycznie czy dla mnie ) i jak często z danej muszę/chcę korzystać.Są autorzy/pozycje, które mam/staram się mieć we wszystkich polskich wydaniach :-)
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Woytas- zapomnij, że dostaniesz bigos. Wrzucę Cię za te drzwi, które tak Ci się podobały, a później kluczyk przekręcę. Będzie amba-fatima, był Wojtuś i ni ma.
Nadwojciech Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Yeti i tak masz dobrze,ja mam bibliotekę w dwóch domach odległych od siebie o 60 km i jak czegoś potrzebuję to zawszę się okazuje że to czego szukam jest w tym drugim.
jacek1962 Napisano 30 Grudzień 2011 Napisano 30 Grudzień 2011 Ja mam w dwóch miejscach pierwsze dom, drugi mieszkanie tak z 2,5 tyś kilometrów.Lub 12 godz.W domu mam wszędzie no i moje dzieci też mają.No ale tej pozycji nie mam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.