sonicsquad Napisano 29 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 29 Grudzień 2011 Kochani. Przeszukałem wszystkie znane mi antykwariaty, portale aukcyjne i giełdy, lecz nie mogę nigdzie nabyć książki Upadek Festung Breslau" Jońcy i Koniecznego... Ma ktoś może z Was tę książkę w wersji elektronicznej (pdf, doc itp) i mógłby mi ją przesłać na maila? Byłbym Bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Sebastian vel Sonic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Słabo szukasz, słabo...Ale jako tuziemcowi pomogę- wpisz zaczarowane słowa ( tam, gdzie już szukałeś ): W środku niewielkie ślady zalania"...Choć z ceną ktoś się w głowę ( wg mnie ) uderzył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 Wielkie dzięki :) Cena rzeczywiście zakręcona.... Więc dalej szukam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 A w bibliotekach szukałeś?Nasza miejska ma dość sprawnie działającą bazę.Ja, niestety, po letnim remoncie chałupy, to połowy rzeczy nie mogę zlokalizować- nie pomogę i nie pożyczę, niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 Wielkie dzięki chociaż za chęci :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Jak mnie ( tfu tfu ) MLP zmobilizuje*, to przez śnieżne-mroźne zimowe wieczory będę zmuszony nad tym chaosem zapanować... Będzie bolało, bo do segregacji i przeniesienia jest parę tysięcy książek :-(Ale jak się dam zmusić i uda mi się trafić- dam znać.* taki eufemizm- oznacza to, że łatwiej będzie to wreszcie zrobić niż nadal stosować uniki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 do segregacji i przeniesienia jest parę tysięcy książek"Piękna kolekcja :) Gratuluję! Ja niestety nie mam takiej kolekcji, ani miejsca by te książki trzymać... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Książki trzymam w mieszkaniu, na strychu, w garażu, w ... zamrażarce :-)Wszystko jest ( a raczej było ) uzależnione od wartości pozycji ( merytorycznie czy dla mnie ) i jak często z danej muszę/chcę korzystać.Są autorzy/pozycje, które mam/staram się mieć we wszystkich polskich wydaniach :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Pinokio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 30 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 30 Grudzień 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Woytas- zapomnij, że dostaniesz bigos. Wrzucę Cię za te drzwi, które tak Ci się podobały, a później kluczyk przekręcę. Będzie amba-fatima, był Wojtuś i ni ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Yeti i tak masz dobrze,ja mam bibliotekę w dwóch domach odległych od siebie o 60 km i jak czegoś potrzebuję to zawszę się okazuje że to czego szukam jest w tym drugim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacek1962 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 Ja mam w dwóch miejscach pierwsze dom, drugi mieszkanie tak z 2,5 tyś kilometrów.Lub 12 godz.W domu mam wszędzie no i moje dzieci też mają.No ale tej pozycji nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 31 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 31 Grudzień 2011 Nikt?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.