gero Napisano 26 Grudzień 2011 Autor Napisano 26 Grudzień 2011 Na razie to tyle, na dniach beda nowe.Pozdrawiam.
Manierkarz Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Możesz mi wysłać to co napisałeś w pw na maila ? Rejestrowałem sie pare lat temu i nie pamietam jakiego maila dałem :)Mój mail to : wojtekgoscinski@gmail.comPozdro
ahins Napisano 26 Grudzień 2011 Napisano 26 Grudzień 2011 Witam. Na zdjęciu podpisanym Majowy mix" zauważyłem anioła...Można prosić o kilka fotek tego opiekuna?
gero Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 Witam,mensguth6 ma racje na tym zdjeciu jest ikar.Byl kiedys na id i wyszlo ze to czesc jakiejs statuetki w nagrode za wybitne osiagniecia awiacyjne czy cos w tym stylu.
gero Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Napisano 28 Grudzień 2011 Po swiatecznym lenistwie trzeba bylo rozprostowac kosci i spalic troche kalorii wiec wczoraj i dzisiaj mimo nieco wilgotnej aury wyskoczylem na dwa dwugodzine spacerki,szalu nie bylo ale dawka swiezego powietrza zawsze sie przyda.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.