karabin Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Jeśli jest możliwość to czemu nie skorzystać? Trzeba ,,by żyło się lepiej,,;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Ja mieszkałem i płaciłem za sąsiada co zasilał całe mieszkanie.Ale to nie wątek na ten tematEOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Witam!Dlaczego kol Woytas mówi o kradzierzy prądu ? Nie ciągnę kabla do domu tylko siedzę z prostownikiem w piwnicy co robi cały blok ładując akumulatory samochodowe....Oni ładują ja odrdzewiam . Wszak w bloku moim mieszkają 4 rodziny i żadna nie ma nic przeciwko :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Styczeń 2012 Share Napisano 6 Styczeń 2012 Pax! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.