sonicsquad Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Mejbi dis łan? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 Scaled Composites ARES (Model 151) – amerykański, doświadczalny samolot wojskowy skonstruowany w wytwórni Rutan Aircraft Factory i zbudowany w Scaled Composites. Akronim ARES oznacza Agile Responsive Effective Support. Pierwszy lot 1990 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Twoja kolej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Panowie !!!Zaczynacie gonić w piętkę"Ares był kilka dni wcześniej 2012-01-08 21:33:26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiluś Napisano 19 Styczeń 2012 Share Napisano 19 Styczeń 2012 Mogliście go dać przynajmniej w malowaniu z Iron Eagle III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 19 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2012 Niestety aktualizacji spisów zagadek dokonuję z pomocą Woytasa zawsze na początku nowej części i w około połowie istniejącego wątku, a dla tego zbliża się nieuchronnie koniec (jeszcze pewno kilka dni) więc część rozwiązań się nie łapie.Może taka maszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 22 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2012 Nikt nic? To malutka podpowiedź - pierwszy lot 2.11.1983. Prototyp bez skrzydeł stoi w pewnym muzeumN. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 23 Styczeń 2012 Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dla mnie takie ultralekkie coś nie jest samolotem. Ale skoro nikt nie odpowiada to Soji musi, bo jak każdy Japończyk jest ambitny i ciągle robi zdjęcia :-DTo coś ze skrzydłami Luscombe Rattler, chyba P2, lub P3. Za prawidłową pisownię tej nazwy głowy nie dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 23 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2012 Dokładnie Luscombe P3 Rattler. Już myslałem, że się wszyscy poddali. W sumie to jedyne zdjęcie kompletnego egzemplarza jakie znalazłem. Pełno jest wersji bezskrzydłej z muzeum. W sumie ciekawy pomysł na maszynę bojową. Ambitny Japończyk" zadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 No to może coś z krainy hamburgerów i Indian. Jak to maszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Upss, coś namieszałem. Jednak pytanie bez zmian. Jaki to prototyp zrobiony przez Jankesów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Nakajima Ki-84 Hayate? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 No przecież :-D Podstęp się nie udał, ale będę nad sprytem pracował :-D . Pytanko należy do Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 ubiegłeś mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Bo to była łatwa zagadka. :)Może taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Na tym typie samolotu wykonano najmniej dynamiczny pokaz w historii radomskiego Air Show :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2012 Czyżby Pilatus PC-7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Tak jest,zadajesz. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2012 Po prawdzie powinien zadawać Trooper85, ale jak to z podpowiadaczami bywa - lepiej podpowiedzieć niż musieć zadawać nową. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 24 Styczeń 2012 Share Napisano 24 Styczeń 2012 Kyushu Q1W Tokai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumbi Napisano 24 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2012 Spodziewałem się odpowiedzi od Sōji Okita ale to imć Nadwojciech zada kolejna zagadkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Jak zwykle kiedy jest japoniec" to mnie nie ma. Ale jak jankes" to jestem. Ten sympatyczny dwupłacik to Wright F2W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Tak jest,zadajesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sōji Okita Napisano 25 Styczeń 2012 Share Napisano 25 Styczeń 2012 Bez śmigieł a mimo to leci. Kto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.