arklas Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 Witam.Czym mogę chemicznie oczyścić odlewane aluminium z tlenków i wymieszanej z nimi, stwardniałej na kamień ziemi? Jeśli nie da się uratować oryginalnej farby (czarnej w tle), to trudno. Tabliczka leżała w ziemi w centrum Kielc (tak twierdzi kobieta, od której to kupiłem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 13 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2011 A przy okazji - miałem kłopot z dodaniem zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 14 Grudzień 2011 Share Napisano 14 Grudzień 2011 Pierwszą fotkę w wątku możesz załadować do 120kb.Pozostałe normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arklas Napisano 28 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 28 Grudzień 2011 Bezczelnie podbijam. Nikt nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 30 Grudzień 2011 Share Napisano 30 Grudzień 2011 http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=298541#752894 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.