ar2san Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 Witam!Prosiłbym o info o tym nieśmiertelniku jaka jednostka, gdzie walczyła. Prosiłbym też o ocenę oryginalności ponieważ nabyłem go drogą wymiany a WWII to kompletnie nie moja bajka. Z góry dzięki.
morro1980 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Wpisz raczej SS Panzer-Grenadier-Regiment 5 Totenkopf"http://slesvigske.dk/sitemap.htm#totenkopf
ar2san Napisano 9 Grudzień 2011 Autor Napisano 9 Grudzień 2011 Witam!Prosiłbym o info o tym nieśmiertelniku jaka jednostka, gdzie walczyła. Prosiłbym też o ocenę oryginalności ponieważ nabyłem go drogą wymiany a WWII to kompletnie nie moja bajka. Z góry dzięki.
R51 Napisano 9 Grudzień 2011 Napisano 9 Grudzień 2011 Lipa rzadkiej maści. Na oryginalną, cynkową blachę gdzieś tam wykopaną ktoś nabił jednostkę. Gdzie walczyła? Wpisz sobie Dywizja Totenkopf, to się dowiesz...
Pytanie
ar2san
Witam!
Prosiłbym o info o tym nieśmiertelniku jaka jednostka, gdzie walczyła. Prosiłbym też o ocenę oryginalności ponieważ nabyłem go drogą wymiany a WWII to kompletnie nie moja bajka. Z góry dzięki.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.