saperfts Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 widze sie powodzi:)) szturmowka piekna:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 28 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2012 dzięki Panowie. Raz na jakiś czas wpada coś ciekawego pod sondę. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 To niestety tylko tyle" co za skromnośc :)toż to cudo piękny traf gratuliję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 28 Styczeń 2012 Share Napisano 28 Styczeń 2012 Piękne trafienie,gratuluję:) I pewne że oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 29 Styczeń 2012 Share Napisano 29 Styczeń 2012 Pieknosci.Pozdrawiam i do zobaczycha przy pierwszych ciepłotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 1 Luty 2012 Share Napisano 1 Luty 2012 Maro to co w niedziele nie jedziemy hahahahaha w ta było całkiem fajnie , mysle za jakiś śmietniczek i ognisko co ty na to ALG I Maro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 2 Luty 2012 Autor Share Napisano 2 Luty 2012 czołem. Aga jest za. Ja jestem za a nawet ... Taka klamerka wyszła 2 lata temu przy -12 stopniach. Taka sama temperatura ma być w niedzielę. I wszystko na temat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 I znów ognicho przy tej starej sośnie!Kto wie?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 2 Luty 2012 Share Napisano 2 Luty 2012 :) no to spoko:) wreszcie się z wami spotkam przy ognichu. Pozdro. Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 4 Luty 2012 Share Napisano 4 Luty 2012 Siema Panowie jak tam możecie się podzielić wrażeniami czy udał się dzisiejszy wypad, interesuje mnie czy dało rade choć szpadel w lesie wbić ;] to może i ja jutro gdzieś wybędę.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 5 Luty 2012 Share Napisano 5 Luty 2012 No i okazalo sie ze wszedzie wylali beton.Pozdrawiam.Kilofy w dłoń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 5 Luty 2012 Autor Share Napisano 5 Luty 2012 Jest prawie tak jak napisał kolega Marek :) Dziś udało się kopać ale tylko w miejscach gdzie jest gruba ściółka i trochę śniegu. W sumie nic ciekawego nie znaleźliśmy, przynajmniej zaliczyliśmy trochę ruchu na świeżym powietrzu. Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro69 Napisano 6 Luty 2012 Share Napisano 6 Luty 2012 I jak zawsze jestem pełen podziwu dla was.szacun za wytrwałosc.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Witam tu trafienie z niedzieli z miejsc w którym kopał juz hyba caly świat Klamra Djpozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Chyba c gdzies zwiało a zaraz ja znam życie bedzie 20 postów jak sie pisze chyba hahahahtak z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Ostatnimi czasy wyskoczyła tak dziwna klamerka była na id ale bez odzewu :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argentum Napisano 27 Luty 2012 Share Napisano 27 Luty 2012 Jw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 witam, co ciekawsze drobiazgi z dzisiejszych odwiedzin pozycji Odry. Znalezisko Marka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 kolejne znalezisko Marka - gogle i szturm z jednego dołka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 4 Marzec 2012 Autor Share Napisano 4 Marzec 2012 weterani też tam byli. Obrączkę znalazł Leszek. To na razie tyle. Pozdrawiam Odkrywców :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam Panowie pytanie czy ktoś z was widywał pod Opolem łuski przedwojenne z LEBEL-a 31 r. ?Bo mi się takie coś trafiło, w miejscu gdzie niemiaszki uciekały przed ruskimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Witam dziś będzie trochę na wesoło ;].W lesie sobie leżała buteleczka wypełniona po brzegi, ... pomyślałem na pewno to nie żaden mocz ;] i tym bardziej oranżada ... otwieram ... wącham czysta ROPA ;] - takiej dziwnej rzeczy w lesie to ja jeszcze nie znalazłem ale się przyda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 6 Marzec 2012 Share Napisano 6 Marzec 2012 Druga sprawa to .. dowód na to, że smerfy istnieją i zamieszkują opolskie lasy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.