ALG Napisano 11 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2012 witam oto dzisiejsze śmieciuszki. Tutaj żeton 10-koronowy z międzywojennego Jesenika (Freiwaldau) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 11 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2012 sreberko też się znalazło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 11 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2012 wpinka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 11 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2012 czas na hit dnia - tą śliczną główeczkę znalazła Aga (trzyma formę jak widać). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf78 Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 ALG, czy te ciuchy" w drugim (i dalszych kilku) poście tego tematu (na samej górze) schowane w tym metalowym neseserku to aby nie w Nysie wyszły ? Pytam bo znajomy trafił kiedyś identyczną walizkę i w środku były też cicuhy, ino że damskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 12 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2012 do kolegi ralf78 - walizka nie została znaleziona w Nysie. Nie sugeruj się opakowaniem". Na podstawie doświadczenia mojego i kolegów oraz znalezisk prezentowanych na różnych forach mogę stwierdzić, że takie walizki stosowane były powszechnie :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bounty1 Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 na Waszym miejscu otwierałbym ostrożniej wszelkie depozyty, przy jedzeniu może być sporo bardzo groźnych dla zdrowia bakterii, nie radzę dotykać, wąchać i próbować zawartości bo można się nieźle urządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralf78 Napisano 12 Sierpień 2012 Share Napisano 12 Sierpień 2012 do Kolegi ALG - nie pytałbym Cie o lokalizację, gdyby chodziło tylko o walizkę. Ta roślinność na tych zdjęciach, ziemia i w ogóle ... są wypisz wymaluj jak te w Nysie, a wiesz mi, że mam naprawde niezłego czuja jeśli idzie o takie sprawy. Kiedyś facet którego nie znałem i nie wiedziałem skąd jest wstawił fotkę gdzie pokazał jak siedzi nad dołkiem, ukazując najbliższe może z 8 metrów kwadratowych roślinności (nic więcej!). Zapytałem go czy to zdjęcie nie pochodzi z pewnego małego, podmiejskiego terenu w mieście X, na którym ja byłem tylko ze trzy razy i który oddalony jest 300km ode mnie. Nie uwierzysz ale potwierdził :) potem się poznaliśmy i znamy do dziś ... Sorry za offtop. Żeby nie było że nic na temat to powiem, iż walizka o której ja piszę była wyścielona niemieckimi gazetami, w środku były spodnie, bluzka, obrus i dwie pary damskich butów - wszystko cywilne. Powiem Ci ALG, że nawet się zastanowiłem przez chwile czy aby nie wygrzebałeś tej walizy po moim kumplu bo on to wszystko zostawił jak było :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 witam dzisiejsze znajdki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2012 póki co tyle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorke Napisano 16 Sierpień 2012 Share Napisano 16 Sierpień 2012 w niesmiertelniku byla karteczka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2012 witam , dzisiaj na opolskiej ziemi tylko taka blaszka wyszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2012 verte , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1514 Napisano 19 Sierpień 2012 Share Napisano 19 Sierpień 2012 Piękny grosz praski :) Gdzie trafiony ? Stara droga ? Pole ? Leśny trakt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 witam, dzisiaj pośród kalesoniaków fenoli i innych śmieciuszków wyskoczył Adze wianuszek. Niestety bez skrzydełek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 kawałek dalej pojawił się depozyt elektryka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 8 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2012 to na razie wszystko. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 Gratuluje silniki poszły na złom czy do kolekcji ;]Pytanie do kolegi co to za wpinka bo ostatnio znalazłem taką samą ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stizek Napisano 9 Wrzesień 2012 Share Napisano 9 Wrzesień 2012 nie jest to dział identyfikacji ale jest to wpinka N.S.D.A.P partyjna pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ALG Napisano 15 Wrzesień 2012 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2012 witam , kolego AoT_Hunter_PL --> silniki poszły do piwnicy i czekają na konserwację :) Dzisiaj poszliśmy śladem depozytu elektryka sprzed tygodnia. Oto efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.