Skocz do zawartości

strona łuski.poszukiwania co się stało?

granatnik87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
święta się zbliżają, więc postanowiłem zrobić porządek w swoich łuskach. Zawsze z pomocą przychodziła mi strona łuski.poszukiwania.pl Dzisiaj wchodzę a tu pustka strony nie ma :( Czy ktoś może wie co się stało z tą stroną? Było tam tyle ciekawych informacji, wszystko sensownie i jasno napisane.
Pozdrawiam wszystkich pasjonatów łusek ;)
Napisano
ta strona od dawna już nie bangla - chyba się nie pomylę jak napiszę, że od pół roku ?

zresztą inna : http://piotrsj.webpark.pl/

też już od dawna nie bangla - ogólnie lipa.

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:50 05-12-2011
Napisano
Eh parę miesięcy człowieka w temacie nie było a tu takie rewolucje zaszły. Szkoda, to była naprawdę dobra strona.
Masz rację Kolego vis, że na municionie jest większa różnorodność, ale mnie szczególnie interesuje 7,92x57 Mauser.
Napisano
Nagabywany przeze mnie twórca strony nie chciał powiedzieć co się stało i co gorsza napisał mi , że strony nie odpali ponownie - szkoda, bo jeżeli chodzi o mauserka to była najlepsza i po polsku - dzięki niej np. dowiedziałem sie, ze na Suwalsczyźnie ktoś strzelał z norweskiego karabinka o mniejszym nieco kalibrze
Napisano
W zupełności się z Tobą zgadzam Kolego Gruby Rycho. Gdyby tak spisać i opublikować informacje, które były zamieszczone na stronie to myślę, że powstała by bardzo ciekawa pozycja do biblioteczki kolekcjonera.
A tak z innej beczki. Czy znacie może Koledzy jakieś inne strony poświęcone w głównej mierze nabojowi 7,92x57?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie