granatnik87 Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Witam,święta się zbliżają, więc postanowiłem zrobić porządek w swoich łuskach. Zawsze z pomocą przychodziła mi strona łuski.poszukiwania.pl Dzisiaj wchodzę a tu pustka strony nie ma :( Czy ktoś może wie co się stało z tą stroną? Było tam tyle ciekawych informacji, wszystko sensownie i jasno napisane.Pozdrawiam wszystkich pasjonatów łusek ;)
tyfus Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 ta strona od dawna już nie bangla - chyba się nie pomylę jak napiszę, że od pół roku ?zresztą inna : http://piotrsj.webpark.pl/też już od dawna nie bangla - ogólnie lipa.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:50 05-12-2011
vis1939 Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Nie ma co płakać,na stronie http://www.municion.org/ masz znacznie większy dobrobyt:)
granatnik87 Napisano 5 Grudzień 2011 Autor Napisano 5 Grudzień 2011 Eh parę miesięcy człowieka w temacie nie było a tu takie rewolucje zaszły. Szkoda, to była naprawdę dobra strona.Masz rację Kolego vis, że na municionie jest większa różnorodność, ale mnie szczególnie interesuje 7,92x57 Mauser.
Gruby Rycho Napisano 5 Grudzień 2011 Napisano 5 Grudzień 2011 Nagabywany przeze mnie twórca strony nie chciał powiedzieć co się stało i co gorsza napisał mi , że strony nie odpali ponownie - szkoda, bo jeżeli chodzi o mauserka to była najlepsza i po polsku - dzięki niej np. dowiedziałem sie, ze na Suwalsczyźnie ktoś strzelał z norweskiego karabinka o mniejszym nieco kalibrze
granatnik87 Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Napisano 6 Grudzień 2011 W zupełności się z Tobą zgadzam Kolego Gruby Rycho. Gdyby tak spisać i opublikować informacje, które były zamieszczone na stronie to myślę, że powstała by bardzo ciekawa pozycja do biblioteczki kolekcjonera.A tak z innej beczki. Czy znacie może Koledzy jakieś inne strony poświęcone w głównej mierze nabojowi 7,92x57?
vis1939 Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 Chyba ciężko o bardziej rozwałkowany temat niż 7,92x57,wystarczy wpisać w gogla.
granatnik87 Napisano 6 Grudzień 2011 Autor Napisano 6 Grudzień 2011 Wpisałem, wpisałem :) Niby na wszystkich stronach są te same informacje, ale nadal czuję pewien niedosyt.
paja212121 Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 korzystałem z tej stronki wiele razy jak dlamnie to własciciel powinien sprzedawac zawartosc strony w necie,znalazło by sie wielu chetnych , ja napewnoPozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.