pomora Napisano 3 Grudzień 2011 Autor Napisano 3 Grudzień 2011 Czekam na konfrontacje wszystkich pasjonatow czyli co jak i dlaczego. Spacer z pasja a szybkie przeoranie terenu. Kret czy pasjonat. ( niejestem kopaczem jjjjeszcze) czekam na wasze opinnie doswiadczenia i konfrontacje.
ls29 Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 Byłem fanem dyna.Bo było szybko i łatwo.Trochę czasu poświęciłem na stata i przy nim już zostanę.Na drobnice perfekto.
krank Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 pomora nie krzyczymy na forum tym bardziej w tytule jestem pewien że każdy zrozumie nawet małymi literami :).
regers Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 Od kiedy zakupiłem proximę 2.0 czyli kilka lat temu, to tylko chodzę na statyku, drobiazgi ładnie łapie.
sidzok Napisano 6 Grudzień 2011 Napisano 6 Grudzień 2011 A ja odwrotnie:) z proximą chodzę na dynamiku a gruby złom też bierze z nie małych odległości:) pzdr
Cowboys From Hell Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 Ja natomiast tylko i wyłącznie na mixerku z moją proximą.Wg mnie nie ma nic lepszego :)
sidzok Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 na mixie będę chodził dopiero jak opanuje dwa pozostałe tryby:)
Czlowieksniegu Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 STATYK VS DYNAMIK CZYL COS Z CYKLU DOSWIADCZENIA "z ciekawości, choć z poślizgiem- dlaczego aż tak krzyczysz?
dzieci3 Napisano 7 Grudzień 2011 Napisano 7 Grudzień 2011 pomora podaj Twoje definicje dla kreta i pasjonata,bo nie wiem jak się do tego mam przygotowac?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.