bart.j Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 http://www.nid.pl/UserFiles/File/Aktualno%C5%9Bci/ulotka_Allegro.pdfW skrócie z ulotki bije jasny przekaz: Poszukiwacz to zło wcielone!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOMILUD PL Posted November 24, 2011 Share Posted November 24, 2011 Nu znajem, znajem stanowisko tego środowiska.Pozostaje życzyć sobie, Polsce i jej zabytkom jak najrychlejszych zmian w obecnie obowiązującym ustawodawstwie. Zmian które ucywilizują" w tym zakresie polskie prawo, w duchu niedawnego listu Komisji Numizmatycznej PAN-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro20 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 bart.j - z ulotki moze i bije przekaz ale jest to nadal powielana interpretacja ustawy o ochronie zabytków.Wiekszość z nas zbiera przedmioty nie będące zabytkami w swietle prawa.Tak że spoko:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maro20 Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 jeżeli macie watpliwości udajcie sie do konserwatora zabytków z zardzewiałą puszką od maski p.gaz lub połówką tabliczki znamionowej od niemieckiego roweru:)).Ciekaw jestem jak zareaguja na te zabytki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Argonauta Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 Jeśli ulotka na papierze gazetowym to mozna ja z powodzeniem wykorzystac do użytku odtylniego ;-) ...do niczego innego ten chłam sie nie nadaje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.