bart.j Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 http://www.nid.pl/UserFiles/File/Aktualno%C5%9Bci/ulotka_Allegro.pdfW skrócie z ulotki bije jasny przekaz: Poszukiwacz to zło wcielone!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 24 Listopad 2011 Share Napisano 24 Listopad 2011 Nu znajem, znajem stanowisko tego środowiska.Pozostaje życzyć sobie, Polsce i jej zabytkom jak najrychlejszych zmian w obecnie obowiązującym ustawodawstwie. Zmian które ucywilizują" w tym zakresie polskie prawo, w duchu niedawnego listu Komisji Numizmatycznej PAN-u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 bart.j - z ulotki moze i bije przekaz ale jest to nadal powielana interpretacja ustawy o ochronie zabytków.Wiekszość z nas zbiera przedmioty nie będące zabytkami w swietle prawa.Tak że spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maro20 Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 jeżeli macie watpliwości udajcie sie do konserwatora zabytków z zardzewiałą puszką od maski p.gaz lub połówką tabliczki znamionowej od niemieckiego roweru:)).Ciekaw jestem jak zareaguja na te zabytki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 25 Listopad 2011 Share Napisano 25 Listopad 2011 Jeśli ulotka na papierze gazetowym to mozna ja z powodzeniem wykorzystac do użytku odtylniego ;-) ...do niczego innego ten chłam sie nie nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.