Bubus Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Witam. Właściwie nie wiem jaki dział. Z jakiego drutu zrobiona jest zawleczka od zapalnika wz. GR 31? Stalowy czy jak :)? Jakiej średnicy? Dziwi mnie, że po tylu latach dalej to się trzyma. Mam trochę wolnego, spróbuję zrobić coś podobnego. Dzięki, pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 No drut stalowy przecież nie aluminiowy:) ale dokładnych danych nie potrafie podać.Za jakieś grosze można było na allegro kupić takie zawleczki kiedyś.Nie wiem czy jeszcze ktoś je sprzedaje...pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubus Posted November 22, 2011 Author Share Posted November 22, 2011 Rozumiem, coś w przedziale 2 - 2,5 mm. Chociaż co ciekawe, byle drut tyle w ziemi nie przeleży.Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Nie mam suwmiarki pod ręką a linijką to wychodzi na oko 1,8-2,0mm a w millsie 1,6-1,7mm i też się trzyma Link to comment Share on other sites More sharing options...
karabin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Zapewne jakiś stop,coś a'la kwasówka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitzkrieg Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Stal sprężynowa?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubus Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Żeby było śmieszniej, zacząłem kminić i nawet nie wiem, gdzie w mieście można kupic metr drutu. Może gdybym pokazał taką oryginalną coś w sklepie by mi doradzili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 Pokaż cały granat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubus Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Heh, zwykła szyszka z zapalnikiem, z allegro. Hola, hola, żaden urwiłapek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stock84 Posted November 23, 2011 Share Posted November 23, 2011 hehe ja wiem jak wygląda:)-...Może gdybym mu pokazał taką oryginalną coś w sklepie by mi doradzili..."-Pokaż cały granat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubus Posted November 23, 2011 Author Share Posted November 23, 2011 Teraz czaje! Hah, aż się uśmiałem. Miałem taki plan odwalić na sylwestra, z racji, że część towarzystwa wiem o hobby panika byłaby w połowie kontrolowana. Może jeszcze wypali" :). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.