Bubus Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 Witam. Właściwie nie wiem jaki dział. Z jakiego drutu zrobiona jest zawleczka od zapalnika wz. GR 31? Stalowy czy jak :)? Jakiej średnicy? Dziwi mnie, że po tylu latach dalej to się trzyma. Mam trochę wolnego, spróbuję zrobić coś podobnego. Dzięki, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 No drut stalowy przecież nie aluminiowy:) ale dokładnych danych nie potrafie podać.Za jakieś grosze można było na allegro kupić takie zawleczki kiedyś.Nie wiem czy jeszcze ktoś je sprzedaje...pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 22 Listopad 2011 Autor Share Napisano 22 Listopad 2011 Rozumiem, coś w przedziale 2 - 2,5 mm. Chociaż co ciekawe, byle drut tyle w ziemi nie przeleży.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Nie mam suwmiarki pod ręką a linijką to wychodzi na oko 1,8-2,0mm a w millsie 1,6-1,7mm i też się trzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Zapewne jakiś stop,coś a'la kwasówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Stal sprężynowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 Żeby było śmieszniej, zacząłem kminić i nawet nie wiem, gdzie w mieście można kupic metr drutu. Może gdybym pokazał taką oryginalną coś w sklepie by mi doradzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Pokaż cały granat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 Heh, zwykła szyszka z zapalnikiem, z allegro. Hola, hola, żaden urwiłapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 hehe ja wiem jak wygląda:)-...Może gdybym mu pokazał taką oryginalną coś w sklepie by mi doradzili..."-Pokaż cały granat" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bubus Napisano 23 Listopad 2011 Autor Share Napisano 23 Listopad 2011 Teraz czaje! Hah, aż się uśmiałem. Miałem taki plan odwalić na sylwestra, z racji, że część towarzystwa wiem o hobby panika byłaby w połowie kontrolowana. Może jeszcze wypali" :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.