rwd Napisano 20 Listopad 2011 Autor Share Napisano 20 Listopad 2011 Widziałem już wiele stolików, kwietników i ramek do zdjęć zrobionych ze śmigieł. Ale coś takiego widzę po raz pierwszy...http://allegro.pl/niciak-ze-smigla-polskiego-samolotu-i1936713818.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Piękna rzecz,choć wolałbym śmigło. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 No, jeżeli fancik rzeczywiście zalegał w cyt. GRUDZIĄDZKIEJ SZKOŁY PILOTÓW to jest to towar pierwsza klasa sam w sobie.A swoja droga ostatnio na allegro pojawilo sie sporo porozcinanych polskich" śmigieł, a nawet przyrząd który może pochodzić prosto z Łosia. Czy odpowiednia instytucje (czytaj: MLP) się już zajmują tymi sprawami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chingate Napisano 26 Listopad 2011 Share Napisano 26 Listopad 2011 Podejrzewam, że śmigła są kradzione z cmentarzy. Niestety, mieszkam obecnie na wygnaniu i nie mogę sprawdzić, czy na bydgoskim cmentarzu przy ulicy Zaświat zginęło jakieś śmigło z grobów lotników, ale od wielu lat przeczuwałem, że kiedyś zaczną ginąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.