esterendensen Napisano 20 Listopad 2011 Autor Share Napisano 20 Listopad 2011 Witam.Natrafiłem w lesie na taki mały bunkierek.Co to za rodzaj umocnień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piokot20 Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 A gdzie na to natrafiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 20 Listopad 2011 Autor Share Napisano 20 Listopad 2011 Jak już wczesniej pisałem-w lesie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 no jeżeli w lesie ...to zapewne - betonowe... - no może - żelbetonowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Jesli to jest tam gdzie myslę,raczej nic wspólnego to z bunkrem nie ma(choć ta szczelina to sugeruje).Raczej zagłębione pomieszczenie na jakieś agregaty,pompy itp.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 W mojej okolicy (ziemie odzyskane) takie cuda na pompy i agregat spotykam przy starych torach, drogach - ale zwykle wykonane z cegły i przypominają ziemianki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.