Bielkówko Napisano 19 Listopad 2011 Autor Share Napisano 19 Listopad 2011 Przyjrzyjcie się pracy saperów z Belgi i zobaczcie jak dobrze posługują się młotkami :)http://www.youtube.com/watch?v=HPLh8S3dLhw&feature=related Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Też mi afera!A ta blądina przepięknej urody to saperka" jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skullmen Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 młotek hmmm mało znana metoda:D a pani to by mnie mogła rozbroic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Pomylili numery i zadzwonili po geologów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 To muszą to by ostrzy geolodzy jak z klamkami latają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zainak Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 a bo oni wiedzą co to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 20 Listopad 2011 Share Napisano 20 Listopad 2011 Ale się zabezpieczyli.Rękawiczkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobieras39 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 no i zobaczcie że gościu co szukał dostał tromla;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 21 Listopad 2011 Share Napisano 21 Listopad 2011 Polecam 05:53,kozak ujęcia.Ogólnie to jakaś kpina,jeden z lepszych kabaretów jakie widziałem.Wie ktoś ile wynosi średnia życia sapera w Belgii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 Mniej więcej tyle, co ostrego geologa" ;))Saperka" może osiąga lepsze wyniki, ale z tym,że nie na pewno,aczkolwiek mogę śię mylic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Listopad 2011 Share Napisano 22 Listopad 2011 A u nas połowę miasta zamkną :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal_etz Napisano 23 Listopad 2011 Share Napisano 23 Listopad 2011 Bo u nas znajdą jeden destrukt i sięją panikię wśród ludzi a Belgowie sobie radzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.