K_W Napisano 6 Listopad 2011 Autor Share Napisano 6 Listopad 2011 Witam jestem początkującym poszukiwaczem. Otóż jak można konserwować nóż taki jak na zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_W Napisano 6 Listopad 2011 Autor Share Napisano 6 Listopad 2011 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Trzeba go pozbawic tlenków którymi jest pokryty,żeby zahamowacdalszy postęp.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Elektroliza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K_W Napisano 6 Listopad 2011 Autor Share Napisano 6 Listopad 2011 Jaki najłatwiej zrobić elektrolizę ? ciemny w tych sprawach jestem. Woda + kret + małe napięcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GeneralRemek Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 Wszystko było miliard i jeszcze więcej razy poruszane na forum. Sprawdź, skorzystaj z wyszukiwarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 6 Listopad 2011 Share Napisano 6 Listopad 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3XkV9s-sWCw Ja na początek spróbował bym tak (autoliza jest prostsza jak elektroliza) ewentualnie zamiast folii aluminiowej można użyć aluminiowego druta, tj. owinąć przedmiot drutem i wrzucić do roztworu kreta z wodą.Są jeszcze inne metody, ale jak radził kol. GenralRemek znajdź w szukajce na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.