kolczyk96 Napisano 29 Październik 2011 Autor Napisano 29 Październik 2011 Witam kolegów!Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto podgrzewacza.Ale niestety nie ma na nim żadnych znaków identyfikacyjnych poza tą kalkomanią.Stan dobry,piwniczny,prawie komplet brak tylko pokrętła do regulacji płomienia.
kolczyk96 Napisano 29 Październik 2011 Autor Napisano 29 Październik 2011 Dzięki Odkrywca 86!Wrzuć proszę fotkę pokrętła regulacji płomienia.Pozdrawiam!Marek.
kopijnik2 Napisano 29 Październik 2011 Napisano 29 Październik 2011 rzmiel"przy przegrzaniu zbiornika rzyga z zaworu bezpieczeństwa niezłym ogniem
Catadero Napisano 30 Październik 2011 Napisano 30 Październik 2011 ...wyprodukowany w październiku 1988...
Catadero Napisano 30 Październik 2011 Napisano 30 Październik 2011 ...i żeby wiedzieć co i jak.A jak nie wiesz, to instrukcja podaje:We wszystkich sprawach dotyczących eksploatacji prymusa turystycznego należy zwracać się pod adresem:V/O "RAZNOEXPORT ZSRR Moskwa, 107140, telex 763";jednak obawiam się, że adresik od jakiegoś czasu jest zdezauktualizowany. Hi !(przedmiot nie jest na sprzedaż ani do wymiany!)C.
kolczyk96 Napisano 30 Październik 2011 Autor Napisano 30 Październik 2011 Catadero bardzo Ci dziękuję za fotkę pokrętła regulacji.Pozdrawiam!Marek.
kolczyk96 Napisano 29 Październik 2011 Autor Napisano 29 Październik 2011 Witam kolegów!Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto podgrzewacza.Ale niestety nie ma na nim żadnych znaków identyfikacyjnych poza tą kalkomanią.Stan dobry,piwniczny,prawie komplet brak tylko pokrętła do regulacji płomienia.
kolczyk96 Napisano 29 Październik 2011 Autor Napisano 29 Październik 2011 Zbiornik paliwa i palnik ze stali nierdzewnej.
Pytanie
kolczyk96
Witam kolegów!
Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego oto podgrzewacza.Ale niestety nie ma na nim żadnych znaków identyfikacyjnych poza tą kalkomanią.Stan dobry,piwniczny,prawie komplet brak tylko pokrętła do regulacji płomienia.
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.