Barson1 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 Wstaw fotkę tą co do bjara poszła jeśli łaskaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 18 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 18 Grudzień 2011 Z kilkoma kolegami chcemy nakręcić krótkie filmiki dotyczące walk na Ruskim Brodzie czy ktoś zna jakieś historie? ;)Wstawię zdięcia postaci,jak będą umundurowane w filmiku. pozdrawiam i serdecznie dziękuje za odpowiedzi HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 18 Grudzień 2011 Share Napisano 18 Grudzień 2011 No rzeczywiście patent dobry - mam nadzieję, że pomoże :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 19 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2011 kolego bjar_1 wysłałem ci e-mail doszedł?myślę że możesz mi pomóc?jak coś to pisz na priwa bartex129@interia.pl ;) pozdrawiam HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porto Napisano 23 Grudzień 2011 Share Napisano 23 Grudzień 2011 Witam. Jest to mój pierwszy wpis na tym forum ponieważ od niedawna dowiedziałem sie o jego istnieniu, ciekawi mnie historia tego miejsca ponieważ mam rodzinę na Koloni Szczerbackiej.Mam z tamtąd kilka fanów bo razem z ojcem i jego kolegom tam buszowaliśmy było to grubych kilka lat temu to i sprzęt łapał wszystko co grubsze lecz i tak lipy nie było.Słyszałem również różne opowieści osób starszych.Jeśli chodzi o osoby które przeczesywały te lasy w poszukiwaniu fantów to było ich chyba więcej nisz szwejków tam walczących. Jak się podłucze trochę to jakieś zdjęcie wrzucę. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 24 Grudzień 2011 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2011 Wszystkim Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 Witam!Oto jedna z postaci filmu,twaz specjalnie zamaskowałem. A propo ,jutro siedemnasty Stycznia-rozpoczęcie walk na Ruskim Brodzie w 1945 roku. pozdrawiam HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 16 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 16 Styczeń 2012 a i mauser k98 na zdięciu to ASG ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 Ładne plenery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaciekC Napisano 17 Styczeń 2012 Share Napisano 17 Styczeń 2012 A co to za rezerwat/park narodowy pod ruskim brodem? Ma to jakieś info w necie? Nie mogę znaleźć nic online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HIWI Napisano 17 Styczeń 2012 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2012 tak wiem że plener na zdięciu nie odpowiedni ale nie miałem możliwości zrobienia zdięcia na tle wioski lub lasu,bo mieszkam w mieście ,a jak bęnde u dziadka na wsi to postaram się zrobić sesję zdieciową wszystkich uczestników filmu;) pozdrawiam HIWI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.