woytas Napisano 17 Październik 2011 Autor Share Napisano 17 Październik 2011 Od dłuższego czasu szukam kurtki ECWCS w kolorze czarnym - ale z gore-texu. Helikon sprzedaje coś takiego ale z jakąś badziewną membraną i tragicznym (podobno) polarem. Czy, któryś z kolegów posiada Helikona? Jak się to-to spisuje? Czy któryś z producentów ma w ofercie kolor czarny z gore-tex w przyzwoitej cenie (około pińćset zeta)?Musi być czarny bo żona powiedział, ze w trikolorze ze mną nie wyjdzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 18 Październik 2011 Share Napisano 18 Październik 2011 Moja żona tak mówiła jak kupiłem M 65 woodland.I co?Bardzo szybko zmieniła zdanie. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 To i ja podłączę się bez pozwolenia;)Woytas, a oliwkowa nie może być? Moja już przywykła do m65 w oliwie. Tyle tylko, że kupiłem badziew i się pruje. Skorzystam z okazji i zapytam czy ktoś miał to na sobie lub przynajmniej w rękach to z linku...http://militarne.pl/store/index.php/item_details/item/1746.html?sid=TZzo8aieGWp42qSVChodzi czy podpinka nie szeleści i nie jest śliska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 Uparła się przy kolorze czarnym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Kolor/krój/fason gaci i skarpetek też podlega bezwzględnej konsultacji i zatwierdzeniu przez babę? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 to powiedz, że na oliwie" mniej brud widać i oszczędności w praniu są;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 Fason mój - kolor podlega dyskusji... :PNa bojówki już kobita patrzeć nie może :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 Martian twoja emka wygląda na alphaindustries więc powinna być ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Ano alfa tylko cena taka, że jak bym miał mieć ciarki od jakiegoś śliskiego nylonu to odpada...Widziałeś takie? Mnie się podobają.http://archiwumallegro.pl/austriacka_kurtka_wojskowa_m65_gore_tex_8892_34-1065777626.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 Cena spoko - ale pierwszy raz widzę. Podróbek emek jest pełno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 Austria oryginal. Można i nową też kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 19 Październik 2011 Share Napisano 19 Październik 2011 http://www.zielonysklep.pl/pl/p/Kurtka-DOMINATOR-G.I.-PARKA-ECWCS-II-Black/397 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Październik 2011 Autor Share Napisano 19 Październik 2011 Wykonana z trzywarstwowego Trylaminatu (zachowującego właściwości Gore-Texu)- to nie gore :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.