lolekkbusko Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 Witam,może mi ktos przetłumaczyć ten kawałek tekstu?Nie znam wogóle rosyjskiego ;/z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Możesz troszkę większe? Pewnie Kopi zaraz dziabnie, ale też chcę spróbować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 za mała fota, ale :trzy (nieczytelne) roty polowego, zapasowego batalionutak mi się wydaje z tej fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 dosłownie:trzy roty piechotyzapasowego polowego batalionu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 A nie mówiłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolekkbusko Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 heh,dzieki za błyskawiczną odp Panowie , nie da rady większego było bo taka rozdzielczość zdjęciapozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 :)pisz tydzień wcześniej...to uwzględnię21:28:3121:28:3321:28:58 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Trzy kompanie piechoty polowego batalionu zapasowego.Możliwe, że to fragment pozycji niemieckich jakiegoś FEB (Feldersatzbataillon).M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.