Lejb Napisano 16 Październik 2011 Autor Share Napisano 16 Październik 2011 Ma info o ukrytych dwóch skrzyniach w zachodniopomorskim.Info na 99% pewne.Było ich 9 dwie zostały już wykopane i wywiezione w latach 80.Precjoza to porcelana i pamiątki rodzinne.Co z tym zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 1.-namierzyć.2.-wykopać.3.-oddać właścicielowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Fiu fiu fiu...Oczywiście jeśli właściciel zostawił kartkę z adresem w każdej skrzyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 4.-jeśli właściciel nie zostawił kartki z adresem w każdej skrzyni iść do wróżki albo na Policję.5.-jeśli nie oddasz włascicielowi ani nie powiadomisz Policji i tak Cię namierzą(czyt. złapią, zamkną...) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Więc lepiej daj namiary komuś odważniejszemu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Ja sie pisze na te namiary:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 jesteś 15 w kolejce :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Ale ja mam koparkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 a ja paszport Polsatu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 I tak przez cło cię nie przepuszczą:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Dobra - Twoje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arci Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Mam marzenie o porcelanowym nocniku dla wnuka (może być bez korony ,aby nie był tylko wyszczerbiony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 16 Październik 2011 Share Napisano 16 Październik 2011 Ja też kawusie ze zwykłego kubka spijam...Może byś tak kol. Lejb wszystkich nas zaprosił ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fidzir Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 a ja mażę o porcelanowym serwisie obiadowym, w przyszlym roku mam komunię syna,przydal by się taki na 12 osób hehe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Syn na 12 osób?Zrób jeszcze jednego bo będzie mało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 17 Październik 2011 Share Napisano 17 Październik 2011 Mówisz o wschodniej części Zachodniopomorskiego? Coś słyszałem o skrzynkach, a z resztą gdzie ich nie ma!? wystarczy wbić łopatę o już masz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.