DAREKK Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 witam-swego czasu chodziłem przy tatarskim dużym,wychodziły mi łuski,kulki szrapnelowe i parę fenigów-nic ciekawego jednym słowem
jacek78 Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 przeklęte kulki he he..też biegałem w okolicy i z takim samym skutkiem co kolega ;-) za duża konkurencja he he...trzeba zmienić okolice..pozdrawiam.
DAREKK Napisano 27 Sierpień 2012 Napisano 27 Sierpień 2012 to fakt- ale te kulki to są chyba wszędzie,przynajmniej ja z każdego wypadu mam ich kilkanaście-okolice zmieniłem-pozdrawiam.
skullmen Napisano 2 Wrzesień 2012 Autor Napisano 2 Wrzesień 2012 taka mała prośba i delikatne ostrzeżenie , zakopujcie dołki panowie , kopie w okolicach ełku ponad 15 lat i to co widze po ełckich kopaczach woła o pomste do nieba. Jeszcze troche to nikt nas nigdzie nie wpusci .
skullmen Napisano 2 Wrzesień 2012 Autor Napisano 2 Wrzesień 2012 taka mała prośba i delikatne ostrzeżenie , zakopujcie dołki panowie , kopie w okolicach ełku ponad 15 lat i to co widze po ełckich kopaczach woła o pomste do nieba. Jeszcze troche to nikt nas nigdzie nie wpusci .
krzysieks Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 witam jestem nowy na forum, szukam od 2 misięcy, a to moje skarby, prosto z prostek
DAREKK Napisano 3 Wrzesień 2012 Napisano 3 Wrzesień 2012 witam serdecznie wszystkich - tak kolego skullmen również spotkałem się z nie zasypanymi nie tylko dołkami a wręcz dołami- ale uważam że po trosze jest w tym winy kolegów z tym długim stażem poszukiwacza, bo czy ktokolwiek z was zgodził się na to aby jakiś owicjusz" pochodził z wami tak na początek, by mógł zobaczyć co i jak ,wykrywacz mam niecały rok(dzieci mi go kupiły) i próbuję zrozumieć go sam- niestety-wiem że o tak elementarnych sprawach jak zasypywanie dołków pisze wyraznie w kodeksie poszukiwacza ale na pewno parę spotkań z wami starszymi stażem niejednemu z nas wyszło by na dobre (z góry przepraszam jeśli kogoś uraziłem)pozdrawiam.
skullmen Napisano 5 Wrzesień 2012 Autor Napisano 5 Wrzesień 2012 witam , czuc sie urazonym za co ?? ja chcetnie bym zabrał kogos kopać ale u mnie to wychodzi 5 min przed wyjsciem cały czas praca i jak znajde chwile lece w teren ale i tak najczesciej kopie noca , jak ktos ma ochote podzikować w nocy zapraszam :)
krzysieks Napisano 5 Wrzesień 2012 Napisano 5 Wrzesień 2012 jak ktoś wie do czego mogło służyć to coś to proszę o pomoc
DAREKK Napisano 6 Wrzesień 2012 Napisano 6 Wrzesień 2012 witam-nocne kopanie ? chętnie bym spróbował ale myślę że wykrywkę mam za słabą no i żadnego doświadczenia w tego typu poszukiwaniach,a z pracą u mnie tak samo-10 godzin w pracy , długa droga do domu no i robi się ciemno,pozostaje tylko niedziela-5 rano na pole 14 do domu bo przyjeżdża wnuczek-więc noce to ciekawy temat.pozdrawiam
skullmen Napisano 6 Wrzesień 2012 Autor Napisano 6 Wrzesień 2012 wezmiemy buteleczke rozgrzewacza i polubisz nocne łowy , pewnie pierwszy wypad i tak przegadamy wiec sprzęt to druga kwestja haha .
krzysieks Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 czesc czy może mi ktoś coś powiedzieć o tej przypince, znalazłem ją pod Drygałami
steell Napisano 7 Wrzesień 2012 Napisano 7 Wrzesień 2012 Stare koszary w Bemowie Piskim dalej wojsko użytkuje?
Kunegunda Napisano 8 Wrzesień 2012 Napisano 8 Wrzesień 2012 a my jutro na neodym się wybieramy zobaczymy czy dużo złomu wyciągniemy wezmę aparat może coś ciekawego wrzucę
skullmen Napisano 9 Wrzesień 2012 Autor Napisano 9 Wrzesień 2012 Krzychu to jest zlotówka :) mysl sam dalej rozwiń .Radek gdzie lecicie na maga??
pagi19 Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 kol. skullmen czy mogę też skorzystać z twojego doświadczenia na wspólnym wypadzie ? kilka razy w nocy chodziłem ale nic szczególnego nie wyszło a nocne poszukiwania to gdzieś bliżej ełku latasz z wykrywką ?
pagi19 Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 i kilka moich fantów sorki za słabą jakość zdjęcia
DAREKK Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 bardzo ładne guziczki szczególnie ta trójeczka-gdzie wyszła- jeśli możesz powiedzieć?
pagi19 Napisano 10 Wrzesień 2012 Napisano 10 Wrzesień 2012 na zielonym polu tam gdzie hak mundurowy ;)
skullmen Napisano 11 Wrzesień 2012 Autor Napisano 11 Wrzesień 2012 pagi a z czym chodzisz?? w ten wickend w okolicach bedzie mały zlocik kopaczy i neodymowców jak bedziesz chciał w nocy podzikowac zapraszam , 666 177 079
pagi19 Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 ja chodzę z garretem EUROAce to są moje początki (powiedzmy) więc narazie taki sprzęt mi wystarcza a ten zlot to mam nadzieję że z soboty na niedziele bo inaczej ja odpadam
DAREKK Napisano 11 Wrzesień 2012 Napisano 11 Wrzesień 2012 witam-czy kolego skullmen pozwolisz i mi dołączyć do tej nocnej wyprawy?co prawda z wykrywką chodzę od niedawna ale jakieś wyniki mam (moim zdaniem nawet zadowalające)
skullmen Napisano 12 Wrzesień 2012 Autor Napisano 12 Wrzesień 2012 nie widze problemu jeszcze dam znac co i jak i gdzie:)
zimny13 Napisano 12 Wrzesień 2012 Napisano 12 Wrzesień 2012 Witam!Jestem tu nowy i szukam kolegów z którymi mógłbym poszperać w okolicach Ełku. Posiadam transport 4 i 2kołowy i kanarka ACE 250. Trochę gorzej z wolnym czasem :( ale potrafię się zorganizować.Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.