SZZ Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Szanowni Koledzy z Warszawy i okolic,Mazowieckie Stowarzyszenie Historyczne Exploratorzy.pl" organizuje w dniu 9 października o godz. 10.00 sprzątanie ze śmieci części Olszynki Grochowskiej, położonej na terenie kolejowym, wokół stacji transformatorów.Jakby ktoś miał ochotę nam pomóc to zapraszam z własnymi workami na śmieci do lasku, pod stację trafo na terenie kolejowym o godzinie 10.00. Jeśli ktoś nie wie, jak tam dotrzeć, a ma ochotę zobaczyć nas w akcji i pomóc, to będę czekał o godzinie 9.30 przy przejeździe kolejowym na ul. gen. Chłopickiego, od strony placu Szembeka.Serdecznie zapraszam i pozdrawiam!SZZ
strażak80 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No tak. Jak legalnie kopaliście to wstawiliście info dopiero po fakcie. A jak szukacie murzynów do sprzątania to prosze :)
kokesh Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 W tym przypadku masz wybór, nie musisz być murzynem jeśli tak uważasz :)Do łażenia po nocy z latarka na czole i z wykrywaczem w ręku pewnie chętni by się znaleźli, ale żeby zrobić coś pożytecznego i pokazać że nie jesteśmy tylko patologią to już niestety gorzej .Ja będę na 100% Pozdro...
bjar_1 Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 Dla niektórych ważne są tylko fanty" niestety...
danieloff Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Ze strony zarządcy terenu informuję, iż kontener został zamówiony i podstawiony (sprawdziłem). Wasz miły gest z pewnością będzie doceniony podczas dalszej współpracy - jeden krótki czyn społeczny" może otworzyć więcej bram, niż słowa i pisma...
maro20 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 SZZ ja też wpadnę warto jak planeta czysta jest :)Tylko bądż na pewno o 9.30 Pzdr
SZZ Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wzięli wczoraj udział w sprzątaniu Olszynki. Myślę, że pozostawi to po nas dobre wrażenie i nasze środowisko będzie lepiej postrzegane w przyszłości przez różne instytucje.Serdecznie pozdrawiam:)SZZ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.