SZZ Napisano 6 Październik 2011 Autor Napisano 6 Październik 2011 Szanowni Koledzy z Warszawy i okolic,Mazowieckie Stowarzyszenie Historyczne Exploratorzy.pl" organizuje w dniu 9 października o godz. 10.00 sprzątanie ze śmieci części Olszynki Grochowskiej, położonej na terenie kolejowym, wokół stacji transformatorów.Jakby ktoś miał ochotę nam pomóc to zapraszam z własnymi workami na śmieci do lasku, pod stację trafo na terenie kolejowym o godzinie 10.00. Jeśli ktoś nie wie, jak tam dotrzeć, a ma ochotę zobaczyć nas w akcji i pomóc, to będę czekał o godzinie 9.30 przy przejeździe kolejowym na ul. gen. Chłopickiego, od strony placu Szembeka.Serdecznie zapraszam i pozdrawiam!SZZ
strażak80 Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 No tak. Jak legalnie kopaliście to wstawiliście info dopiero po fakcie. A jak szukacie murzynów do sprzątania to prosze :)
adek_ Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 tak, napisaliśmy zapraszamy wczoraj na Olszynke
kokesh Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 W tym przypadku masz wybór, nie musisz być murzynem jeśli tak uważasz :)Do łażenia po nocy z latarka na czole i z wykrywaczem w ręku pewnie chętni by się znaleźli, ale żeby zrobić coś pożytecznego i pokazać że nie jesteśmy tylko patologią to już niestety gorzej .Ja będę na 100% Pozdro...
bjar_1 Napisano 6 Październik 2011 Napisano 6 Październik 2011 Dla niektórych ważne są tylko fanty" niestety...
danieloff Napisano 7 Październik 2011 Napisano 7 Październik 2011 Ze strony zarządcy terenu informuję, iż kontener został zamówiony i podstawiony (sprawdziłem). Wasz miły gest z pewnością będzie doceniony podczas dalszej współpracy - jeden krótki czyn społeczny" może otworzyć więcej bram, niż słowa i pisma...
maro20 Napisano 8 Październik 2011 Napisano 8 Październik 2011 SZZ ja też wpadnę warto jak planeta czysta jest :)Tylko bądż na pewno o 9.30 Pzdr
SZZ Napisano 10 Październik 2011 Autor Napisano 10 Październik 2011 Serdecznie dziękuję wszystkim, którzy wzięli wczoraj udział w sprzątaniu Olszynki. Myślę, że pozostawi to po nas dobre wrażenie i nasze środowisko będzie lepiej postrzegane w przyszłości przez różne instytucje.Serdecznie pozdrawiam:)SZZ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.