Tradytor Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 Witam proszę o wydatowanie tej zapalniczki wyszła w I wojennym okopie ale coś za ładna" mi się wydaję jeśli chodzi o stan zachowania.Pzdr
Hebda Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 http://odkrywca.pl/ognia-prosze-,636455.htmlstan zachowania o niczym nie świadczy,jak kolorek to ruda nie bierze:)możesz ją naprawić,jeszcze będzie działać
Tradytor Napisano 3 Październik 2011 Autor Napisano 3 Październik 2011 W sumie to już działa tylko krzesiwa i benzyny brak.Także zatankować i ognia :)
vis1939 Napisano 3 Październik 2011 Napisano 3 Październik 2011 Mosiądz cynkowany - ciężko w takim układzie wyjąć szrota.Moja ostatnia (na foto) niestety nie miała tyle szczęścia,chociaż się zachował zapas zabytkowego knota:)
Pytanie
Tradytor
Witam proszę o wydatowanie tej zapalniczki wyszła w I wojennym okopie ale coś za ładna" mi się wydaję jeśli chodzi o stan zachowania.Pzdr
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.