dorotąg Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2011 A to z kolei wykopek z moich rodzinnych stron, w dziwnym miejscu wyszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 dlaczego w dziwnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian804 Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 A gdzie znalazłeś klamerkę?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 dorotąg - to dział Nasze Odkrycia - nie możesz kontynuować jednego wątku, tylko do każdego znaleziska zakładasz nowy ?http://www.odkrywca.pl/dwie-glowy,694280.html#694280http://www.odkrywca.pl/wykopane-za-domem,694311.html#694311popatrz jak inni ciągną" swój wątek o znaleziskach, poza tym wszystko mają w kupie".-pozdro- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorotąg Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Tyfus, przepraszam, dopiero się wdrażam, co mnie nie tłumaczy oczywiście ale proszę o wybaczenie. da się jakoś połączyć te wątki?Sebastian i marv - wychodziło na to że jakieś poważne pobojowisko było, ale później okazało się że mogła to być stara strzelnica ( obok jest strzelnica i wyglądało jakby kiedyś obejmowała większy obszar) obok łusek ( ton...) wyszło nagle takie coś nie wiadomo skąd.nie wiem może to nie dziwne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 nie, nie jest to dziwne, ponieważ wiele poligonów i strzelnic po 1945 r. przejęły jednostki LWP i tego typu śmieci" lądowały w dole.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorotąg Napisano 30 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Acha. Czyli wykopaliśmy śmiecia... szkoda myślałam że to fajne znalezisko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 30 Wrzesień 2011 Share Napisano 30 Wrzesień 2011 No tak,z punktu widzenia ludzi zaraz po wojnie to były poniemieckie śmieci,ale teraz ładna znajdka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 dorotąg, z pasji kopiesz dziury czy turystycznie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorotąg Napisano 1 Październik 2011 Autor Share Napisano 1 Październik 2011 Kopie mój mąż ... i to powoli staje się pasją:) Ja o ile lubię być świadkiem jego wykopalisk to chyba najbardziej wolę je później identyfikować, poznawać ich historię , pochodzenie :))najbardziej marzy mi się jakiś depozyt z poniemiecka porcelaną, jakieś zdjęcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonbromberg Napisano 1 Październik 2011 Share Napisano 1 Październik 2011 ...złote kolie i inna biżuteria. Takich trafień życzę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.