Czlowieksniegu Napisano 12 Wrzesień 2011 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Taaa....Kompleks podziemnych korytarzy i bunkrów z czasów II Wojny Światowej znajdujący się w Górach Sowich w woj. dolnośląskim jest dla zwiedzających coraz mniej tajemniczy. Odkrywcy próbowali w poniedziałek po raz pierwszy wejść do odnalezionego niedawno podziemnego korytarza.Przez lata istnienie korytarza było zagadką. To, że korytarz istnieje, wstępnie potwierdziły informacje uzyskane z próbnych odwiertów. Teraz naukowcy pracują nad tym, żeby dowiedzieć się, co jest za liczącym kilkaset metrów korytarzem.Filmidło:http://www.tvn24.pl/-1,1717125,0,1,olbrzym-odkryl-kolejna-tajemnice,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Już nie mogę się doczekać co będzie dalej za tym kolejnym zawałem. mam nadzieje że nie będzie bursztynowej komnaty :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz_skarbów Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 Tytuł \"Olbrzym odkrył kolejną tajemnicę"Pytam - Jaką tajemnicę odkryto skoro było wiadomo, że ten korytarz tam jest :D Więc tytuł tematu troszkę nad wyrost a już myślałem, że tam złoto i kosztowności :D Z niecierpliwością czekam na dalsze informacje z penetracji, zapowiada się ciekawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 12 Wrzesień 2011 Share Napisano 12 Wrzesień 2011 http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=691673#1294367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janowicz Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 Chodnik wyrabowany. Szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
draco Napisano 13 Wrzesień 2011 Share Napisano 13 Wrzesień 2011 W latach 1946-1948 r. wszystko się przydało to i chodnik wyrabowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.