Skocz do zawartości

Mazowieckie: wybuch w lesie, zginął mężczyzna

vipiusz

Rekomendowane odpowiedzi

vipiusz,opisałeś wszystko ze szczegółami,nie potrzebnie. Trochę dyskrecji, tym bardziej, że znasz to z opowiadań kolegi, a człowieka który zginął nie znałeś,wersja podana przez media jest wygodna, sami kręcimy sobie bat na d...

No cóż, żal, zginął człowiek, nie ważne, czy to poszukiwacz", czy ktoś zupełnie przypadkowy.
Jak widać, pomimo wielu ostrzeżeń na tym forum - i nie tylko, stale mamy do czynienia z głupcami, a że w młodym wieku głupota bywa jeszcze uleczalna, to jednak trzeba stale trąbić, żeby nie ruszać urwiłapek.

http://www.fakt.pl/Grzybiarz-znalazl-pociski-artyleryjskie-,artykuly,112851,1.html

Temat z linku dobrze znam, bo to moje okolice; jak to mówią, byłem, widziałem, rozmawiałem z niebieskimi ludkami.
Pociski wykopali jacyś tryglodyci i pozostawili tuż przy ścieżce na dobrze znanym grzybowisku. Pociski były uzbrojone!!
Dodaję to w tym wątku, żeby przypomnieć wszystkim idiotom z moich okolic, że w lesie Dąbrówki są wyłacznie niewybuchy i nie ma tu po co łazić z wykrywaczem.
Posta dedykuję szczególnie tym trzem młodym debilom łażących z Garrettem Ace‑250, których pogoniłem ostatnio.

Żadna wiedza,sprzęt ani ostrożność nie pomoże
gdy zabraknie szczęścia.
Od zawsze rolnicy znajdując na polu niewypały odkładają je na miedzę lub pod drzewo.Zapytam przy okazji - kto aktualnie pokrywa koszty przyjazdu saperów ?

• 11 months later...
  • 11 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie