Skocz do zawartości

Ekspozycja na militaria ?

afrak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam, mam mały problem mianowicie taki zbieram militaria w szczególności bagnety, klamerki mam juz tego troche i nie wiem jak je wyeksponować , akurat przymierzam sie do remontu jednego pokoju i chciał bym go jakoś odpowiednio urządzić.
Prosił bym was dzrodzy zbieracze o jakies fotki jak wy macie to u siebie wyeksponowane, powieszone itp.

Dzieki wielkie za pomoc. Zdrów
Napisano
na tym forum jest kilka watków w ktorych prezentowane sa zdjęcia zamocowania bagnetów na ścianach, tablicach, prezentowania klamer w gablotach ...

poszukaj, jest na pewno !
Napisano
osobiście preferowałbym coś w tym rodzaju ponieważ można tutaj zaprezentować zarówno bagnety, klamry jak i odznaczenia czy drobne elementy wyposażenia
Napisano
Jeśli chodzi o Ciebie kolego,to najlepiej żebyś Ty wstawił swoje zdjęcia. Oceniając moją ekspozycję" bez zaprezentowanie swojej - Ty tutaj robisz wiochę ;)
Napisano

Jako wyposażenie dodatkowe pokoju polecam stoliczek podświetlany ledami. Wieczorkiem przy zgaszonym głównym świetle tworzy bardzo fajny klimat do spotkań przy browarku.

Napisano

Zależnie od tego jak zaprojektujesz wystrój całego wnętrza postaraj się nawiązać półkami do reszty, niech to tworzy jakąś całość z wnętrzem.

Napisano

a wykorzystując maksymalnie dostępną powierzchnię w pomieszczeniu, dopasowuje charakter wiszących przedmiotów do ilości dostępnego miejsca, tu akurat idealny kawałek ściany pod pistolety maszynowe.

Napisano

Dłuższa ściana na dłuższe rzeczy. Znam osoby, które preferują jakieś drewniane stojaki i zdobione uchwyty do wieszania broni. Osobiście uważam, że te dodatki tylko zagęszczają miejsce na ścianie i preferuje delikatne haki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie