morfeusz27 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 trochę moniaczy, nie czyszczone zwłoki. Ciekawy guziorek, miałem go wyrzucić bo był cały w grubej patynie, myślałem że wojskowy powojenny, ale z ciekawości usunąłem patynę i wyszła trójeczka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 mix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 13 Listopad 2011 Autor Share Napisano 13 Listopad 2011 kurczę, miałem ładny sygnał, ok. 50 cm. puknięcie i widzę brzeg klamry, a tu niestety sama podstawa, ale i tak cieszy. Można ją dokompletować ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 Parę monetek z mokrego stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 mix, najwięcej emocji z medalem społemowskim, wieczorem go wydostałem, patrzę ładny medal, oblepiony błotem, przetarłem, głowa gryfa, myślę ale fancik, odwracam przecieram rękawiczką... SPOŁEM itd :) ale i tak cieszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 fajne medaliki, odważniczek kubełkowy sygnowany :) pierwszy w kolekcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 Hehe, fant roku, trochę obity, ale na allezło można puścić za ładną sumkę, tym bardziej że jeszcze Powiatowa Milicji a nie Rejonowa Milicji, szkoda że drugiej z godłem do kompletu nie znalazłem, jak ktoś zbiera milicyjne pamiątki zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Czy mógłbyś pokazać fotki odnowionej wagi? tej z września zeszłego roku. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 Zbyniek, cały czas czeka na odnowienie, brak czasu, kolekcjonujesz wagi ? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 14 Luty 2012 Share Napisano 14 Luty 2012 Jeśli możesz zapodaj fotki sygnowań odważnika pozd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 14 Luty 2012 Autor Share Napisano 14 Luty 2012 oki jutro zapodam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krychus Napisano 15 Luty 2012 Share Napisano 15 Luty 2012 Odważnik kubełkowy... jest. Jakby koledze takie dane" były potrzebne, to na moim jest coś takiego:205N.D.R31GPozdrawiam, K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 15 Luty 2012 Autor Share Napisano 15 Luty 2012 Wewnątrz mojego jest 2 Z.L. i mały orzełek, moim aparatem nie dam rady zrobić wnętrza odważnika, znaleziony na pruskiej miejscówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 16 Luty 2012 Share Napisano 16 Luty 2012 kolego wiesz moze co to za ozdoba??kiedys znalazłem podobna i nie wiem do czego ona mogla słuzyc?a znalazłem to u Ciebie w poprzednim wątku.pooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 morfeusz27 nie wiesz nic na ten temat??pooozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jablo666 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Jest to chyba to samo co na jednym z moich zdjęćhttp://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=678989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 23 Luty 2012 Share Napisano 23 Luty 2012 Witam!Aż przyjemnie popatrzeć na kolegi fanty :) Ładna jakość zdjęć + dobrze dodane tło no i fanty ciekawe :) POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 Morfeusz, nie kolekcjonuje, ale mam kilka i z ciekawości chciałem zobaczyć coś tam odpicował:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mates_chmk Napisano 24 Luty 2012 Share Napisano 24 Luty 2012 dzieki wielkie Jablo666 znalazłem kiedys taki sam,mosieżny tylko że pogięty i nie wiedziałem od czego to może być,ale teraz już wszystko jasne;)))wielkie dzieki za pomoc.Poozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Krótki wypad w sobotę, błoto niemiłosierne, odechciało mi się w nim paplać, trzeba jeszcze poczekać. 4 moniacze, nie czyszczone, ale zawsze cieszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 rev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 zdobyczna za nieduże pieniądze, kolejna w kolekcji, gostek brutalnie obszedł się z tą klamerką, czyścił ją drucianką na wiertarce, jaja urwać i zakopać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 rev Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz27 Napisano 27 Luty 2012 Autor Share Napisano 27 Luty 2012 Mój nabytek, zalicytowałem dla jaj 206,-zeta no i wygrałem. Drugi identyczny model poszedł za grubo ponad 300 setki. Zdjęcie z aukcji którą wygrałem. Nie wiem czy przepłaciłem, ale bagnecik ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.