vojtaz2 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 Witam, jak dla mojego oka fachowego i kontaktów, to oryginał 100% ale chciałem się dowiedzieć czy mam rację. Wrzucę kilka fotek, zaznaczam że wytłoczka pięknie wykonana, staranie, patyna oryginalna, czuć charakterystyczny zapach mosiądzu.
vojtaz2 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 wytłoczka od spodu pokryta czymś białym, srebrem?
vojtaz2 Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Napisano 28 Sierpień 2011 piękny stan zachowania, staranie wykonany
Arbi1000 Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Jak najbardziej oryginał.B.H.Mayer w bardzo dobrej kondycji.
steell Napisano 28 Sierpień 2011 Napisano 28 Sierpień 2011 Napisz jeszcze do R51, miał w swoich zbiorach pewną tłoczoną, większość jest chyba odlewanych ale tłoczone też się trafiają. Porównując z trafionymi przez R51 zastanawia mnie trochę wygląd liści na rewersie, no ale może sie czepiam.Tu masz jego wątek o odznakach w środku szturmyhttp://odkrywca.pl/niemieckie-odznaki-bojowe,664851.html
Pytanie
vojtaz2
Witam, jak dla mojego oka fachowego i kontaktów, to oryginał 100% ale chciałem się dowiedzieć czy mam rację. Wrzucę kilka fotek, zaznaczam że wytłoczka pięknie wykonana, staranie, patyna oryginalna, czuć charakterystyczny zapach mosiądzu.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.